Hae
Arjen suklaasuukkoja

Blogi lopettaa – Tarina jatkuu instagramissa

Tässä se haikea päätös nyt on tämän somen suhteen, jota olen pohtinut useita kuukausia jo ennen Dubaihin muuttoa. Blogi loppuu ja tarina jatkuu instagramissa @suklaasuukkoja.

Miksi näin? Syy on hyvin yksinkertainen ja se on ajan puute. Nyt on pakko priorisoida asioita elämässä ja myönnettävä itselle, että aika ei riitä kahden alustan päivitykseen. Nyt on oikea aika sanoa blogille sekä lukijoille hei ja kiitos sekä toivottaa kaikki täältä blogin puolelta tervetulleeksi instagramiin.

Halusin päättää blogin tähän kuvaan, josta kaikki tavallaan alkoi ja johon kaikki ajatukseni somen suhteen liittyy. Äitiys, halu tallentaa muistoja tulevaisuutta varten sekä halu nähdä ja kokea uusia kauniita asioita yhdessä perheeni kanssa.

Kiitos mukana olosta ja tarina jatkuu TÄÄLLÄ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *