Hae
Arjen suklaasuukkoja

Dubain Suomi-koulun toiminta

Olen muutamaan kertaan tainnut mainita, että kokoonnumme aina lauantaisin klo 16 Dubain aikaa Dubain Suomi-koulun ryhmien kanssa. Kyseessä on täysin vapaaehtoinen toiminta, eikä kyseessä ole ”oikea koulu”, vaan enemmänkin kerhotyyppinen toiminta, joka mahdollistaa Dubain Suomi-perheille yhteisen hauskanpidon ja myös vertaistuen sekä tutustumisen toisiimme.

Olen todella ihastunut siitä, että vapaaehtoisvoimin tällainen toiminta pyörii Dubaissa. Olemme löytäneet uusia kavereita Lucan kanssa ja saaneet sitä kaivattua sosiaalista toimintaa sekä etenkin lapsi-kavereita Lucalle. Ryhmiä on useita, muskari aivan pienille ja opetusryhmiä hieman isommille lapsille. Ennen koronaa toiminta tapahtui koulun tiloissa, mutta nykyään kokoontumispaikka on rannalla tai kuten eilen Dubain aavikolla, kun vietimme suomalaista isänpäivää paistaen makkaraa ja leikkien yhdessä.

Pidän etenkin rannalla kokoontumisesta, koska on jotenkin niin suloista, kun poika istahtaa värikkään päivänvarjon alle, jossa tunti pidetään. Sen jälkeen on mukavaa pulahtaa mereen uimaan ja toki kerryttämään kotonamme olevaa simpukkakokoelmaa. Pidän myös siitä, että tunnin aikana me vanhemmat saamme vaihtaa kuulumiset ja ainakin itse kyselen vielä paljon käytännön vinkkejä arkeen. Rantatunnilla meillä kävi myös kerran vieraana eduskunnan puhemies ja Suomen suurlähettiläs Abu Dhabista.

Vielä syyslukukautta on muutamia kertoja jäljellä ja onpa tulossa kenties myös kauneimmat joululaulut, ennen kuin kausi huipentuu jouluun aavikolla. Jotenkin hurjaa miten nopeasti tämä syksy on kulunut täällä ja kaupoissa on nähtävillä joulukoristeet. Vastahan me tänne tulimme ja nyt aletaan olla joulun odotusta lähellä.

Ihanaa uuden viikon alkua ja nähdään myös instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *