Hae
Arjen suklaasuukkoja

Dubain omassa kodissa ollaan, lopultakin!

Ja olo on aika väsynyt! Onnellinen tietenkin, mutta myös väsynyt. Olin unohtanut miten raskasta on muuttaa kokonaan uuteen kotiin, johon pitää hankkia aivan kaikki. Jo Suomessa tällainen operaatio on rasittava, mutta kun tähän lisätään vielä vieras kulttuuri ja puuhakas leikki-ikäinen poika sekä asioiden etenemisen monimutkaisuus, niin operaatio onkin aivan omaa luokkaansa.

Vielä asioita puuttuu, mutta kodissa näyttää ja tuntuu jo kodille, meidän perheen kodille. Tulematta on vielä telkkari ja mikro sekä eteisen peili ja kenkälipasto. Myöskään netti ei toimi (paitsi tietenkin puhelimien kautta) ja kaasun avauksessa menee muutama päivä. Tällä hetkellä ei siis hirveästi iltapuuroja keitellä, koska meillä on kaasuliesi keittiössä. Samoin kattolamppuja ei ole asennettu, eikä verhoja makuuhuoneisiin, mutta kaikki tavaramme on paikoillaan.

Pääasia on just nyt, että pääsimme muuttamaan monen mutkan jälkeen ja olemme sisällä omassa kodissa. Kun itse muutto on takana, niin eiköhän kaikki muukin järjesty perässä. Neljän kuukauden matkalaukku-elämä on saanut päätöksensä viimeinkin ja tuntuu uskomattoman hienolle, että lopultakin on tavaroille oma paikka. Enää vaatteita ei tarvitse säilyttää matkalaukussa, vain koska sen purkaminen olisi turhaa tulossa olevan paikan vaihdoksen takia. Tämä on hieno tunne ja kaapit on nyt poikkeuksellisen järjestyksessä.

Matka oli pitkä, alkaen aina juhannusviikolta Espoon talon luovutuksen jälkeen jatkuen Pohjanmaalle vanhempieni loma-asunnolle ja lukuisiin hotelleihin kesän viettoon, sekä kesän päätyttyä Dubaihin saapumisen jälkeen taas hotellin ja väliaikaisen huoneiston kautta tähän pisteeseen saakka.

Niinpä, aika monta kertaa laukku on tullut avattua ja suljettua, mutta nyt saadaan rauhoittua talven viettoon ja ehkäpä jo hieman sen joulunkin odotukseen, jonka vietämme ekan kerran ulkomailla. Tämä on myös aika jännä asia itselleni ja siihen täytyy hieman asennoitua.

Nyt hieman lepoa ja rauhaa tulevina päivinä ja viimeisten asioiden hoitoa ennen viikonlopun ja uusien kuvioiden alkua. Sitten on tulossa niitä odotettuja kotikuvia, joista instagramissa jo ollut esimakua. Ihanaa viikon jatkoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *