Hae
Arjen suklaasuukkoja

Vesivahinko aavikolla ja muut höpinät Dubaista

Yksi asia mikä on ollut pakko opetella Dubaissa on se, että asiat ei ole ikään kuin koskaan varmaa eikä selvää. Tai ei ainakaan samalla tavalla kuin Suomessa on ja tavallaan tästä myös pidän, mutta en aina. Joskus nimittäin varmalta tuntuva asia kääntyykin ihan muuksi, joskus tahattomasti ja joskus epäselvyyden vuoksi. Yksi tällainen asia on ollut alusta asti meidän muutto varsinaiseen kotiin, mikä on aina viivästynyt milloin mistäkin syystä.

Kun saimme lopultakin selväksi virallisen puolen eli sekä Visan, vuokrasopimuksen laillistamisen, Emirates ID -kortin ja taloyhtiön muuttoluvan, niin vielä pieni viivästys ilmeni – Vesivahinko! Kun tapasimme välittäjän asunnolla avainten saantia varten, niin sisään astuessamme ulko-ovelle asti jo kuului iloinen veden lorina. Keittiön katosta valui iloisesti vettä lattialle, joka jo lainehti. Välittäjä ei tästä kuitenkaan hätääntynyt, vaan soitti turvamiehille ja he alkoivat asiaa heti hoitamaan.

Saimme tiedon, että kyseessä olisi hyvinkin tyypillinen ilmastointivuoto, ja että asunto kuivattaisiin siivouksen yhteydessä ennen muuttoamme. Tänään sitten saimme iloisen tiedon, että asunto on valmis ja muuttamaan pääsisimme vaikka jo tänään. Kävimme asunnolla asian myös itse varmistamassa. Jee, on tätä odotettu, vaikka väliaikainen asuntomme on todella mukava. Tavarat siis on tilattu ja muuttopäivä on nyt sitten lauantaina.

Näin siksi, koska huomenna minun pieni rakas Luca täyttää 4-vuotta! Ja pakkohan tässä on päivitellä, että mihin se aika kului. Siis minä olen jo 4-vuotiaan pojan äiti, niin uskomattoman ihanaa ja huomenna totisinta totta myös. Synttäreitä juhlimme toki perheen kesken ja otamme videopuheluja Suomeen. Lisäksi varasimme lastenmuseo OliOlista synttärijutut ja kutsuimme Dubaista kavereita lapsineen leikkimään ja juhlimaan asiaa.

Muutenkin meille kuuluu hyviä asioita ja nautin kovasti, kun ne kaikista paahtavimmat helteet alkaa olla takana päin ja ulkoilu on miellyttävää myös pidempiä aikoja Fionan kanssa. Tätäkin postausta kirjoittelen Burj Parkissa, Fiona vierelläni, kun muu perhe on puiston Afrikka-tapahtumassa tutustumassa lasten pomppulinnoihin ja muihin huvituksiin.

Ihanaa syksyn jatkoa Suomeen ja nähdään instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *