Hae
Arjen suklaasuukkoja

Terveiset rantapäivältä – Ilmat siis paranee

Kun tultiin Dubaihin syyskuun alussa, niin täällä oli etenkin päivisin vielä niin kuuma, ettei rannalle oikeastaan ollut asiaa. Ei ainakaan pienen lapsen kanssa, kun lämmöt oli 40 asteen tietämillä. Silloin oltiin ja uitiin paljon hotellin katetulla ja jäähdytetyllä uima-altaalla ja siellä kyllä viihdyttiinkin hyvin.

Mutta onhan Dubain rannat aivan omaa luokkaansa ja julkiset rannat on todella upeita ja siistejä paikkoja täällä. Pari kertaa ollaan nyt uskallettu jo mennä ja ai että Luca nauttii. Joo, ja minä myös. Ostettiin uudet hiekkalelut täältä ja niitä ollaan käyty testailemassa. Lapset, hiekkaranta ja lämmin meri on aina toimiva yhdistelmä.

Hieman hankalaa on vaan se hiekan putsaaminen joka paikasta. Se siis tarttuu ihoon, hiuksiin, tavaroihin ja kulkeutuu autoon sekä kotiin sisälle. Heti vaan lelut pesuun ja itse ammeeseen perusteelliselle pesulle. Mutta onhan se rannalla meren katsominen, kuuntelu ja siellä kahlailu, niin terapeuttista puuhaa, että hiekka-shown kotona jaksaa sitten suorittaa.

Tästä ne ilmat vaan paranee ja talvea kohti mennään! Ihanaa uutta viikkoa ja nähdään myös instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *