Hae
Arjen suklaasuukkoja

Dubaissa kahdestaan Lucan kanssa

Me ollaan oltu kohta viikko Lucan kanssa kaksin Dubaissa, tai oikeastaan kolmistaan, koska onhan Fiona myös täällä. Nyt oli hyvä hetki tälle, koska saatiin siirrettyä itsemme Downtowniin Marinan hotellista, joten pärjätään hienosti tässä tilapäisessä huoneistossa ennen varsinaiseen vuokrakotiin muuttoa. Ollaankin niin jo lähellä omaa ensimmäistä kotia täällä Dubaissa, koska asutaan siis jo sen naapurikadulla, eikä muuttoon enää pitkä aika ole.

Me ollaan käytetty hyväksi tämä aika ja lomailtu kunnolla sekä nautittu Dubain nähtävyyksistä ja tunnelmasta. Tuntuu, että alkuaika Marinan hotellissa oli aikamoista säätöä, kun piti hoitaa sitä ja tätä sekä katsella vuokrakoteja ynnä muuta ympäri Dubaita. Jotenkin hetkellinen rauhoittuminen on tehnyt niin hyvää mielelle ja muutenkin, kun on voinut unohtaa virallisten asioiden hoitamisen.

Kokonaan ei olla kuitenkaan kotiin jääty, vaan esimerkiksi ollaan käyty leikkitreffeillä lastenmuseo Woo-hoossa, katsomassa delfinaariossa super-suloinen show ja tehty kävellen retkiä uudella kotialueella sekä leikitty muutenkin siellä sun täällä.

Ollaan pärjätty kahdestaan todella hyvin, eikä ongelmia ole ollut. Ollaan muutenkin oltu aina niin paljon kaksin ja yhdessä, ettei tässä meille mitään uutta ole. Hieman jännitin Fionan ulkona käyntiä illalla ja heti aamulla, kun poika ei ole silloin normaalisti mukana, mutta tämäkin on onnistunut hyvin. Unihaalarin päälle vaan nopeasti pusero, ja sitten ulkona käymään. Täällä ei onneksi ole pukemista siten kuin Suomessa, niin siksi Fionan ulkoilutus hoituu helposti.

Täällä on tänään viikon ”pyhäpäivä”, vaikka Suomessa vasta viikonloppu on alkamassa. Tämä on sekoittanut minun oloa, koska täällä tavallaan Suomen sunnuntai on nyt, huomenna normaali viikonloppu ja sunnuntaina täällä aloitetaan jo arkiviikko. Jotenkin hassua, samoin kuin että täällä käytetään shekkivihkoja. Tavallaan täällä on niin modernia, mutta joissakin asioissa ollaan todella perinteisiä.

Me jatketaan nyt pyhän viettoa täällä, toivotetaan Suomeen ihanaa viikonlopun alkua ja nähdään myös instagramissa, jossa on lisää uuden arjen tunnelmia Dubaista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *