Hae
Arjen suklaasuukkoja

Ihana Iltalehden haastattelu

Oli niin ihana juttu lauantain 2.10 iltalehdessä meidän perheen muutosta tänne Dubaihin, että pakkohan se on tänne blogin puolelle myös tallentaa! On kyllä ollut hienoa lukea kaikkia kivoja viestejä, joita olen saanut ympäri Suomen, Suomen rajojen ulkopuolelta ja myös täältä Dubaista täällä asuvilta suomalaisilta.

Siis 99 prosenttisesti viestit on ollut tsemppaavaa luettavaa ja on kannustettu nauttimaan tästä ainutlaatuisesta ajasta ja seikkailuista, joita saamme yhdessä perheenä nyt kokea. Aina ei ole helppoa ja arkea eletään myös Dubaissa, mutta onhan tämä hienoa aikaa kaikin puolin, josta jää upean mieleenpainuvia muistoja, joita kelpaa sitten pitkään muistella.

Ihanaa uutta viikkoa ja nähdään myös instagramin puolella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *