Hae
Arjen suklaasuukkoja

Muutto hotellista tilapäiseen asuntoon

Terveiset Downtownista, mutta ei kuitenkaan vielä ns. ”omasta kodista”. Me muutettiin nimittäin tänään Marinan hotellista tilapäiseen huoneistoon odottamaan varsinaiseen asuntoon muuttoa. Hauskaa on, että tämä nykyinen Burj Residence -torni on tulevan kodin naapurikadulla.

Muuttoon oli useita syitä ja yksi tärkeimmistä tekijöistä oli koiramme Fiona. Viikkojen kuluessa kävi liian hankalaksi kantaa häntä pitkin rantakatua ja etenkin kun olen Lucan ja Fionan kanssa kohta puoliin jonkin aikaa ”kolmistaan” täällä Dubaissa, niin en usko, että olisin saanut yhtälöä kovin helposti toimimaan. Siksi päätimme jo jättää Marinan ja vaihtaa osoitteen Downtowniin.

Täällä asiat vie oman aikansa, eikä muuttopäivät ole niin lukkoon lyötyjä kuin on Suomessa. Toki tähän vaikuttaa kaikkien kohdalla miten virallinen prosessi etenee ja mitä kaikkea siihen kuuluu eli miten nopeasti avainten saannin jälkeen asuntoon pääsee oikeasti sisään muuttamaan. Ennen muuttoa täytyy nimittäin vielä tehdä muun muassa vuokrasopimuksen laillistus, eikä ilman sitä asuntoon saa edes sähköliittymää avattua. Siksi muuttoajankohta onkin hieman myöhäisempi kuin alunperin suunnittelimme ja teimme tämän peliliikkeen eli tilapäiseen kalustettuun asuntoon muuton. Muutamme sitten varsinaiseen asuntoon, kun taas koko perhe samassa maassa olemme.

Hyvä puoli tässä on se, että muuton voi tehdä rauhassa ja silti pääsimme jo Downtowniin ja tutustumaan uusiin kotikulmiin. Me viihdytään ja täällä on niin kovin kotoista jollakin tapaa. Downtown on kuin pieni kylä Dubai Mall -kauppakeskuksen vieressä. Toki Downtownista löytyy useita eri alueita, mutta ainakin tämä seutu Dubain oopperan ja Burj Park -puiston vieressä viehättää kovasti. Ajan kanssa sitten tutustumme muuhunkin ympäristöön laajemmin, mutta jo nyt hyvälle näyttää ja olemme oikein tyytyväisiä täällä oloomme.

Ihanaa loppuviikkoa ja nähdään myös instagramissa sekä nauttikaa Suomessa kauniista ruska-ajasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *