Hae
Arjen suklaasuukkoja

Ei kiitos valkoisille ja kiiltäville huonekaluille!

Nyt kun kävi niin hassusti, että vastoin kaikkea ennalta ajateltua olemmekin näillä näkymin muuttamassa Dubaissa kalustamattomaan asuntoon, niin olen löytänyt itseni ihastelemassa tummia puisia huonekaluja. Meidän Espoon kotihan oli suorastaan pyhättönä valkoisille korkeakiiltoisille huonekaluillle sekä komeroiden ja kaappien oville, niin siksi tämä on minulle suuri muutos.

Luulen tämän johtuvan siitä, että täällä asunnot on jotenkin niin valkoisia kaiken kaikkiaan. On valkoiset seinät, lattiat ja katot, joten sitä valkeata on vaan niin paljon muutenkin. Lisäksi kun tähän lisätään korkeat lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat, niin sitä valoa ja valoisuutta on todellakin tarpeeksi ilman, että tarvittaisiin valkoiset huonekalut.

Nyt siis olen ihastellut ympäri Dubaita Lähi-Idän tyylisiä tummia puisia huonekaluja, höystettynä pronssilla ja hopealla kenties. Aika näyttää millaiset kalusteet kotiimme sitten tuleekaan, mutta kokovalkoista ei ole missään nimessä tulossa. Tämän olen visusti päättänyt.

Haasteensa sisustukseen tuo myös se, että emme ole muuttaneet Dubaihin lopullisesti, ainakaan näillä näkymin, joten budjetti pitää olla mielessä kaupassa. Ei ole mitään järkeä hankkia kalliitta kalusteita ja myydä niitä sitten kovalla tappiolla paluumuuton koittaessa, vaikka niistä ehdimmekin itse nauttia hyvän aikaa. Toisaalta mihinkään opiskeliboksin tyyliin en ole valmis menemään, koska kodin pitää kuitenkin olla koti.

Onneksi täällä on paljon kohtuuhintaisia peruslaadun tasoisia kaluste- ja sisustuskauppoja, joiden valikoimiin kuuluu niin paljon ihanuuksia, että ihan päätä huimaa, kun niissä kiertelee. On niin vaikea valita vain sitä yhtä kustakin kalusteesta, kun vieressä olisi aina tarjolla jotain vähintäänkin yhtä ihanaa. Täytyy vaan pitää asunnon kokonaisuus mielessä ja ennen kaikkea se mitä me todellakin tarvitaan kotiimme, että arki on sujuvaa ja mukavaa.

Kun vaan kalustevalintoja on tehty, niin ilman muuta tänne myös niistä päivitän ja asuntokuvia myös tulossa tottakai.

Ihanaa viikon jatkoa, nähdään myös instagramissa ja terveiset täältä Dubaista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *