Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Odotettu muuttopäivä huomenna – Hiukset kunnossa Dubaihin

Kaupallinen yhteistyö: Ompun Torppa

Huomenna se sitten lopultakin koittaa eli muuttopäivä Dubaihin ja on kyllä niin jännää! Viimeinen viikko on ollut aikamoista tunteiden vuoristorataa ja myllerrystä, kun koko ajan on tuntunut sille, että joku asia on jäänyt tekemättä tai huomaamatta. Tällä en tarkoita sitä, että joku tavara jäisi pakkaamatta, vaan että joku oleellinen dokumentti puuttuisi tai olisi väärin laadittu ja joko Fionan tai meidän lentomme estyisi.

Koska stressitaso on ollut korkealla, niin eilen oli aivan erikoisen ihanaa päästä nauttimaan OmpunTorpassa taitavan Cheren antamasta hiusten hemmottelusta ja unohtaa kokonaan muuttostressi. Kesähän me vietettiin Lucan ja Fionan kanssa maalla, joten hiukset oli ollut aika pitkän ajan ilman mitään käsittelyä. Pituutta oli tullut mukavasti lisää, mutta myönnettävä on, auringon ja muun kulutuksen tehneen tehtävänsä ja hiukset oli todellakin päivityksen tarpeessa.

Chere taikoi minulle Ompun Torpassa koko hiusten upean käsittelyn tuttuun tapaan Ompun Torpassa käytettävillä kotimaisilla optima- ja luxima-väreillä, joihin olen niin totaalisen ihastunut. Tyvi sai näillä tuotteilla kaivattua hehkua ja väriä sekä latvat tarvitsemaansa hellän kosteuttavaa hoitoa. Muuttostressi unohtui pesupaikalla huumaavissa tuoksuissa ja Cheren antama pää- ja niskahieronta viimeisteli rentouttavan elämyksen. Lopuksi vielä hiusten latvojen tasoitus ja lainekiharoita viimeistelemään hiusten upea ilme.

Nyt sitten enää yksi yö Suomessa ja huomenna lopultakin lähdetään. Sitten vain peukut pystyyn ja kädet kyynärpäitä myöten ristiin että kaikki menee hyvin. Nyt hyvää yötä ja ansaituille yöunille.

Nähdään myös instagramissa, jossa pääsee seuraamaan Dubain seikkailujamme.

Kaupallinen yhteistyö: Ompun Torppa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *