Hae
Arjen suklaasuukkoja

Päiväretkellä Porkkalanniemen virkistysalueella

Kun muuttokuorma alkaa olla melkein valmis Dubaihin, niin me päätettiin tänään hieman hengähtää ja karata päiväksi Porkkalanniemen virkistysalueelle päiväretkelle. Mentiin koko perhe yhdessä ja oli muuten meidän porukalle ensimmäinen vierailu.

Luca jaksoi hienosti kävellä pitkän matkan opastettuja luontopolkuja pitkin ja välillä toki pysähdyttiin syömään eväitä sekä ihastelemaan kauniita merimaisemia. Etsittiin männiäisten pesiä kivenkoloista sekä tutkittiin koppakuoriaisia, perhosia ja muurahaisten pesiä. En ole aivan varma mikä se männiäinen edes on, mutta poika oppi sen serkkutytöltä, ja hän oli ollut katsomassa lastenteatterissa Ronja ryövärintytärtä, joten liittynee ilmeisesti siihen satuun.

Tänään loppupäivä lepoa, pieni iltalenkki Fionan kanssa ja viimeisten muutto-juttujen tarkastusta. Huomenna aamulla vielä koronatestit lentoa varten, Fionan madotukset kunnallisella eläinlääkärillä ja sitten aletaan odotella keskiviikkoa ja muuttopäivää.

Nähdään myös instagramissa ja ihanaa sunnuntaita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *