Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Kotimainen Taiga Cosmetics ja Ale-vinkki

Kaupallinen yhteistyö: Ruohonjuuri

Tänään oli minun viimeinen työpäivä ja sain sanoa haikeat heipat ihanille kollegoille Suomessa. Opintovapaa alkoi virallisesti ja sen myötä lähtölaskenta kohti Dubaita. Olo on väsyneen innostunut, koska sen verran tiivis tahtinen viimeinen työviikko oli kaiken kaikkiaan.

Koska olo on sellainen, että kaipaan virkistystä ja hyvinvointia sekä haluan jakaa samaa oloa kaikille muille, niin siksi haluan tässä esitellä ihanaa kotimaista luonnonkosmetiikkaa, joka on elokuun ajan hyvässä alessa Ruohonjuuressa. Kyseessä on Taiga Cosmetics -sarja, joka on vegaanista ja eettisesti Suomessa tuotettua Cosmos Natural -sertifoituja unisex-kosmetiikkatuotteita Suomen kauniista Lapista.

Taiga Cosmetics -sarjassa on hyödynnetty pohjoisen luonnon parhaimmat puolet ja voimavarat, jotka Lapin uniikki arktinen talvi ja hurmaava kesä mahdollistavat. Tuotteissa pääseekin valloilleen Lapin puiden, marjojen ja kasvien super tehokkaat ravinteet ja antioksidantit, jotka on valjastettu ihomme parhaaksi.

Ehdottomia omia suosikkeja tästä sarjasta on C-vitamiini seerumi ikääntyvälle iholle, joka saa ihon hehkumaan terveenä ja kauniina. Olen käyttänyt seerumia iltaisin puhdistetulle iholle koko kasvoille ja aamuisin väsyneen katseen herättäjänä silmien ympärille. Tehoaineena on C-vitamiinin lisäksi kuusenoksatyviuute sekä puolukan- ja tyrninsiemenöljy, jotka yhdessä kiinteyttävät ihoa napakasti.

Toisena suosikkituotteena haluan nostaa esille pakuriyövoiteen herkälle iholle. Siinä puolestaan ihoa hoitavan tehon takaavat superantioksidantit pakuri ja kuusenoksatyviuute, jotka ravitsevat sekä rauhoittavat ihoa. Lisäkso betaiini kosteuttaa ja suojaa herkkää ihoa. Oma ihoni on herkkyyteen taipuvainen, joten silloin tällöin käytettynä olen kokenut tämän loistavana tuotteena.

Koko sarjaan pääset tutustumaan TÄÄLTÄ ja Ruohonjuuren verkkokaupan lisäksi tuotteita löytyy toki myös Ruohonjuuren omista myymälöistä.

Ihanaa viikonloppua, nähdään instagramissa ja muistetaan levätä!

Kaupallinen yhteistyö: Ruohonjuuri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *