Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Suosikkini luonnonkosmetiikkapäiviltä ja Ale-koodi

Kaupallinen yhteistyö: House of Organic

Taas ollaan maalla, joten terveiset siis mökiltä! Oli kyllä niin kiireinen ja hektinen pitkä viikonloppu Helsingissä, joten on aika ihana taas rauhoittua luonnon keskelle hiljaisuuteen ja olla vaan. Helsingissä ehdittiin käydä Kaivopuiston lentonäytöksessä ja Linnanmäellä, juhlia ihanan pienen prinsessan ristiäisiä sekä nähdä ystäviä ja pyöriä muutenkin turistina vanhassa kotikaupungissa. Aika tohinaa oli, Luca pääsi kummastelemaan erilaisia kulkupelejä ratikoista aina armeijan helikoptereihin ja nyt lepo onkin tarpeen.

Ehdin juuri hyvin takaisin mökille ja kertomaan teille minun omia suosikkeja alkaneilta House of Organicin luonnonkosmetiikan päiviltä, jotka kestää koko loppuviikon. Hommahan toimii tuttuun tapaan, joten joka päivä ilmestyy huikeita tarjouksia ja muutenkin tuotteita löytyy edullisesti ale-hinnoin.

Minä mietin pitkään mitä tuotteita ja tuotesarjoja haluaisin tällä kertaa nostaa esille täällä blogissa ja somessa muutenkin, koska haluan joka purkin ja purnukan olevan oikeasti täyden suosituksen arvoinen, enkä koskaan suosittelisi mitään sellaista, jota en ole itse testaamalla hyväksi havainnut. Nyt valinta osui Evolve Organic Beauty -sarjaan ja Havu Cosmetics -huulipuniin.

Evolven luonnonkosmetiikkatuotteissa pidän siitä, että ne valmistetaan käsityönä pienissä erissä Hertfordshiren kaupungissa Englannissa ja sarjan iho-, vartalo ja hiustuotteet tehdään luonnollisista öljyistä, voista ja superfoodeista. Pienien erien valmistuksella voidaan taata tuotteiden tuoreus ja tehokkuus. Kaikki Evolve luonnonkosmetiikkatuotteet on tietenkin vegaanisia, eikä niitä ole koskaan testattu eläinkokeilla.

Evolve Organic Beauty -sarjasta voin erityisesti hehkuttaa Multi peptide -kasvovoidetta, hyaluronihappoa sisältävää silmänympärysseerumia (herättää ihanasti aamulla) sekä huulten- ja silmienympärysvoidetta, jotka ovat kaikki tehokkaita anti age -tuotteita. Nämä vain esimerkkinä ja koko Evolven sarjaan voit tutustua TÄÄLTÄ.

Havu Cosmetics -sarjan huulipunat on puolestaan kotimaisen luonnonkosmetiikan vannoutuneille ystäville täydellinen valinta. Huulipunissa on ainoastaan välttämättömät luontoperäiset raaka-aineet, luonnonvahoja ja öljyjä. Tuote ei sisällä erikseen ylimääräisiä hajusteita tai säilöntäaineita, joten tuote sopii myös herkkäihoisille ja hajusteherkille. Väriaineet on yleisesti luonnonkosmetiikassa käytettyjä (rautaoksidit, titaanidioksidi ja ultramariinit).  Öljynä taas on käytetty Cosmos Organic sertifioituja ja sheavoi Soil Association sertifioitua. Samoin pigmentit on yleisesti käytettyjä luonnonkosmetiikassa (rautaoksidit, titaanidioksidi ja ultramariinit).

Nyt itselleni valikoitui sävyt peach ja blush (entinen nude), joista persikan sävyä käytin postauksen kuvan huulimeikissä.

House of Organicin luonnonkosmetiikan päivät jatkuvat siis loppuviikon vaihtuvin tarjouksin. Vinkkinä kerron, että koodilla YHDISTÄ saat useana päivänä tilatut tuotteet yksillä postikuluilla ja koko luonnonkosmetiikan päivien super-ihanaan valikoimaan pääset tutustumaan TÄÄLTÄ.

Ihanaa viikon jatkoa, nähdään myös instagramissa ja onnistuneita ale-löytöjä!

Kaupallinen yhteistyö: House of Organic

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *