Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Bruns Products -hiustuotteet Ruohonjuuresta ja ALE-vinkki

Kaupallinen yhteistyö: Ruohonjuuri

Terveiset mökiltä ja maalta! Täällä taas ollaan maaseudun rauhassa ja Kalajoen hiekkasärkkien aiheuttama matkaväsymys on nukuttu pois viime yönä. Hektisten matkapäivien jälkeen on taas ihanaa rauhoittua mökille luonnonrauhaan loman viettoon ja keskittyä samalla omaan hyvinvointiin ja kauneuden luonnolliseen hoitoon.

Tähän teemaan sopii aivan huikea luonnonkosmetiikan laatuisen hiustuotesarjan esittely, joka löytyy Ruohonjuuren kattavasta valikoimasta. Ruotsalainen Bruns Products hiustenhoidon sarja onkin minulle jo entuudestaan tuttu ja joitain sarjan tuotteita olen aiemminkin kehunut.

Olen käyttänyt näitä Brunssin tuotteita jo pidemmän aikaa ja tähän postaukseen olen halunnut koota sarjasta kaikista ihanimmat suosikkini, joita todella voin suositella auringon kuivattamien kesähiusten hoitamiseksi. Tuotteet myös muodostavat kivan kokonaisuuden, jolla on helppo aloittaa hiusten helliminen.

Onhan Bruns Productsin hiustuotteet kaiken kaikkiaan super-laadukkaita ja ymmärrän hyvin miksi ruotsalaiset ovat tästä sarjasta hullaaantuneita, sillä niin olen minä itsekin. Tuotteet on kehitetty kampaamoalan ammattilaisten yhteistyönä laadusta tinkimättä ja ne valmistetaan huolella käsityönä Malmössa.

Omiksi ehdottomiksi suosikeiksi Bruns Productsin sarjasta on noussut Jasmiinishampoo ja Jasmiinihoitoaine, Bergamotti-hiusnaamio sekä Mandariini Hoitoainespray ja Mandariini Suolasuihke hiusten muotoiluun.

Näiden tuotteiden luonnolliset ja hieman mausteiset tuoksut houkuttelevat kesäisellä fiiliksellä. Hoitavina ainesosina esimerkiksi Jasmiinishampoossa on laadukasta luomuguarkumia ja luomu jojobaöljyä sekä Jasmiinihoitoaineessa luomu avokadoäljyä, luomu aloe veraa ja E-vitamiinia. Bergamotti-hiusnaamiossa luonnon hoitavia tehoja antaa puolestaan luomu jojobaöljy ja luomu sheavoi. Tämän naamion parhaita juttuja on se, että se ei latista hiuksia, vaikka onkin todella hoitava.

Tämän postauksen tuotteita ja muita Bruns Products-sarjan tuotteita löydät TÄÄLTÄ Ruohonjuuren verkkokaupasta ja toki koko tämä ihana sarja on saatavilla myös Ruohonjuuren omista myymälöistä. Lopuksi vielä se ALE-vinkki, nyt heinäkuun ajan koko sarja on 15 prosentin alessa 😘

Nähdään instagramissa ja ihanaa heinäkuun jatkoa!

Kaupallinen yhteistyö: Ruohonjuuri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *