Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Positiiviset kesäkuulumiset kertaa 10

Kaupallinen yhteistyö: Ompun Torppa

Terveiset Kalajoen hiekkasärkiltä! Me ollaan saatu viettää niin mielettömän upeaa kesää säiden ja muiden juttujen puolesta, että niitä voisi aivan listata muistoksi.

1. KALAJOEN HIEKKASÄRKÄT
No, aloitetaan tästä paikasta eli Kalajoen hiekkasärkistä. Tämä on koko perheelle tärkeä paikka ja aivan omanlaisensa kaunis maailma arjen yläpuolella, jossa haluamme joka kesä vierailla. Luonto ja maisemat on omaa luokkaansa ja toki aktiviteetit lapsille huippuluokkaa. Ollaan käyty muun muassa kylpylässä, rannalla hiekkaleikeissä ja liikennepuistossa ajelemassa sekä opettelemassa liikennemerkkejä.

2. OMPUN TORPPA
Minun lempikampaamo, jossa on aina yhtä ihana piipahtaa ja jonka asiakas olen ollut jo vuosia. Nyt ennen Kalajokea laitettiin tyviväri, hoidettiin hiukset kosteuttavilla tuotteilla ja lopuksi minun suosikit eli kauniit sekä luonnolliset lainekiharat. Hiukset oli päässyt kuivahtamaan auringon paahteessa ja nyt taas kuin uudet ja syväkostean pehmeät. Suosittelen ja tutustu Isossa Omenassa olevaan kampaamoon TÄÄLTÄ

3. MÖKKEILY
Jos Kalajoki on tärkeä paikka, niin samaan sarjaan kuuluu mökki Reisjärvellä. Kesä alkaa kunnolla siitä, kun pääsee pois Espoosta ja ajelee vihreiden peltojen välissä tasaista maalaismaisemaa kohti mökkiä ja perillä pääsee pulahtamaan vilvoittavaan luonnonveteen rantasaunalla. Sitten vasta kesä on ikään kuin korkattu ja työt sekä ikävät asiat unohdettu. Mökille suuntaamme Kalajoen hiekkasärkiltä.

4. YHTEINEN PERHE-AIKA
Tämä on sellainen juttu, jota kaipasin viime talvena, kun perhevapaiden jälkeen palasin työelämään. Inhoan sitä, kun pitää sanoa omalle lapselle, että äiti ei ehdi tai jaksa leikkiä tai antaa muuten vain lapsen kaipaamaa huomiota. En taida vain olla kovinkaan uraorientoitunut tällä hetkellä, koska ihaninta on just nyt olla äiti ja kotona, kun oma lapsi on vielä pieni ja äitiä kaipaa. Kyllä se toinenkin aika vielä koittaa. Se, kun lapsi juoksee kavereiden kanssa, eikä leikit äidin kanssa olekaan enää parhaita juttuja pojalle.

5. SUOMENLINNAN RETKI
Lucan eka kerta Suomenlinnassa oli tänä kesänä. En ole poikaa sinne vauvana tai taaperona vienyt, vaan nyt vasta kun jo ymmärsi tykkien ja muiden juttujen päälle sekä nautti hommasta. Ja ainahan lauttamatka kesäistä Helsinkiä katsellessa on makea juttu. Nähtiin myös Havis Amandan patsas ja suihkulähde.

6. KORKEASAAREEN RETKI
Täällä sen sijaan olemme olleet monen monta kertaa jo vauvavuonna ekan kerran. Sopivaa vapaapäivän puuhaa ja helppoa tekemistä. Korkeasaari on aivan oikean kokoinen päiväkohteeksi. Nyt tosin koronan vuoksi sisätilat oli suljettu, mutta nähtävää riitti silti.

7. VALOISAT KESÄYÖT
Tämä valon ja lämmön määrä on huikeaa ja ihanaa. En pidä lainkaan kaamoksesta ja voisin vain nukkua ja torkkua silloin. Kesän lapsi mä oon, niin se vain on.

8. AURINGONLASKUT
On ollut niin poutaa, että näitä myös olemme saaneet ihastella ja monesti. Suomen kesä on vaan niin kaunista.

9. VENERETKET
Niin Espoon saaristossa kuin maalla mökillä. Me tykätään koko perhe ja Fiona on myös pienestä asti ollut menossa mukana. Välillä rantaudutaan saareen eväiden kanssa ja joskus vain huristellaan kesäpäivää viettäen ilman ennalta sovittua määränpäätä.

10. KESÄ JATKUU
Vielä on kesää jäljellä, vielä tulee kauniita päiviä. Nyt on jo fiilis, että älä lopu vielä ja eihän se lopukaan. Helteitä kuulemma riittää pitkälle elokuulle ja tämä sopii minulle paremmin kuin hyvin. Nyt vaan nautitaan, nautitaan ja nautitaan, pus.

Nähdään myös instagramissa ja ihanaa uutta viikkoa!

Kaupallinen yhteistyö: Ompun Torppa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *