Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Veneretki Espoon saaristossa

Kaupallinen yhteistyö: Rax KotiBox

Kun säät on Suomessa kohdillaan, niin yksi parhaista asioista on ehdottomasti Espoon kaunis saaristo. Siellä voi ihastella joutsenia ja muita vesilintuja sekä katsella muita veneitä. Nauttia raikkaasta meri-ilmasta tukalilla helteillä ja rantautua saareen, jossa voi paistaa makkaraa nuotiopaikoilla.

Eilen olimme taas saaristossa ja tuhdin makkaran sijasta eväiksi valikoitui Rax KotiBoksin take away -menusta raikkaat Vege- ja Kana-Mango -salaatit. Raxista tulee itselleni mieleen ensimmäiseksi klassiset pitsat, mutta onhan Rax niin paljon muutakin. Kotiboksin valikoimasta löytyy tavallisten pitsojen lisäksi splitti-pizzat, pizzataskut, snacsit, boksit, salaatit ja wingsit sekä tietenkin makeat jälkiruoat.

Suuntasimme tällä kertaa Gåsgrund -saarelle, joka kuuluu meidän ehdottomiin suosikki-saariin. Siellä on mukavat pöydät ruokailua varten, keittopisteet, tyrmäävän upeat merimaisemat kallioilta ja oikeastaan aivan kaikki mitä tarvitaan ihanaa saaristopäivää varten.

Luca tykkää juoksennella rannalla, heitellä kiviä ja poimia mustikoita suuhun metsäpolun varrelta. Minä taas puolestani rakastan loikoilla kalliolla viltillä, ottaa aurinkoa ja ihastella merellä lipuvia laivoja.

Meillä loma pääkaupunkiseudulla jatkuu vielä tämän viikon loppupuolelle ja huomenna onkin vielä Suomenlinnan vuoro ennen lomaa Kalajoen hiekkasärkillä.

Ihanan aurinkoista viikon jatkoa ja nähdään myös instagramissa

Kaupallinen yhteistyö: Rax KotiBox

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *