Hae
Arjen suklaasuukkoja

Hellepäivän raikas salaatinkastike

Hyvän ei tarvitse olla monimutkaista, vaan usein yksinkertainen on parasta. Olen löytänyt ja mieltynyt tänä kesänä ihanan raikkaaseen ja hieman kirpeään salaatinkastikkeeseen, jonka valmistaminen on todella helppoa.

Resepti on tässä:
1 valkosipulinkynsi
1/2 dl rypsiöljyä
1/2 dl sitruunanmehua
1 rkl sokeria
1/4 tl rouhittua mustapippuria
1/4 tl suolaa

Tämä kastike sopii hellepäivien kevyisiin salaatteihin loistavasti. Olen maistellut tätä ruokasalaateissa ja yksinkertaisissa lisukesalaateissa. Ruokasalaatteihin suosittelen kananmunanpuolikkaiden ja viheraineksien lisäksi esimerkiksi vuohenjuustoa tai mozzarellaa. Samoin salaatin päälle voi paistaa ahventa, muikkuja tai muita kaloja oman maun mukaisesti. Tai oikeastaan aivan mitä tahansa, josta itse tykkää, sillä sehän on tärkeintä.

Ihanan helteistä heinäkuun jatkoa, nautitaan kesästä ja nähdään myös instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *