Hae
Arjen suklaasuukkoja

Mihin jäi liikunta mökillä? – Kariutunut juoksukoulu

Minä olen aina tykännyt kunnon hikiliikunnasta ja siitä, että kuntoilun jälkeen on olo, että hommia on oikeasti tehty. Aiemmin talvella tämä puoli hoitui crosstrainerilla ja kehonpaino-jumpalla, mutta miten nyt kesällä maalla homman hoitaisinkaan?

Minulla oli tätä varten hieno suunnitelma valmiina laadittuna ja se oli itseopittuna juoksukoulu hurmaavissa maaseudun maisemissa. Tätä varten hankin Espoosta ennen lähtöä jopa ihka uudet juoksukengät ja otin mukaani juoksuun sopivat treenivaatteet. Voitte arvata, ettei niitä kamalasti ole käytetty ja myönnettävä itse asiassa on, että käyttökertoja on ollut tasan yksi.

Itsestäni tämä ei kuitenkaan ole ollut täysin kiinni tai siitä, ettei se yksi juoksukerta olisi ollut mukava ja juuri sellainen kuin olin etukäteen ajatellut. Homma tyssäsi poikaan ja siihen, että hän ei alkanut minua illalla päästämään lenkille. Väsyneenä hän nimittäin edelleen haluaa olla sylissäni ja se on se maailman paras paikka.

Kokonaan en voi asiaa tällä perustella, vaan voisinhan minä vain lähteä iltaisin juoksemaan pojan vastaväitteistä huolimatta, tai sitten yrittää tehdä tätä päivällä. Työt kylläkin painaa vielä päälle muutaman päivän ennen lomaa, joten ei se päiväsaika niin vain edes onnistuisi.

Kokonaan liikunta ei ole jäänyt silti, vaan sentään kehonpaino-jumppa ja kahvakuulien heiluttelu kuuluu rutiineihin. Minun pinkit kahvakuulat seurasi uskollisesti mukanani maalle, joten niiden avulla jumppa onnistuu. Lisäksi otin mukaani jumppakuminauhan, mutta sen avulla en ole onnistunut löytämään vielä kuin muutaman tehokkaan keskikropan liikkeen.

Vaikka kariutunut juoksukoulu hieman harmittaa, niin ehkäpä maalla voikin ottaa rennommin, eihän täällä loputtomasti olla, vaan jossain vaiheessa tapahtuu paluu jonkinlaiseen arkeen ja omiin tuttuihin rutiineihin. Pääasia, että tekee edes jotain, vai mitä? Ja ehkäpä juoksu lähtee kulkemaan loman alkaessa!

Kaunista viikon jatkoa ja nähdään myös instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *