Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Ruohonjuuren Zuii Organic -tuotteilla hehkeä kesämeikki

Kaupallinen yhteistyö: Ruohonjuuri

Kesällä minä tykkään keventää ja tämä pätee myös meikkaamiseen. Siksi kesäksi meikkipussiin valikoituu hieman eri tuotteita kuin talvikäytössä olen tottunut käyttämään. Keventämisen lisäksi mukaan meikkiin tulevat värit, niin huuliin kuin poskipäihin. Kesällä meikissäni hehkuvat esimerkiksi roosa, kulta ja persikka, joita en talvella juurikaan meikkituotteissa käytä. Näin kesällä kuitenkin meikkaamisessa pätee sanonta, että antaa kaikkien kukkien kukkia.

Tähän ajatukseen sopii loistavasti minun lempimeikkisarjoihin lukeutuva Ruohonjuuren valikoimiin kuuluva Zuii Organic Make-Up brändi, joka syntyi unelmasta luoda täysin luonnollinen ammattitason meikkisarja. Sarja on tullut Suomeen Australian auringosta ja luomusertifioidun meikkisarjan valmistusaineina on kauneimmat ruusun, jasmiinin ja kamomillan kukkien terälehdet, jotka tuovat meikkien koostumuksiin ainutlaatuista samettisuutta. Sarjan värikäs ja kattava valikoima on myös tunnettu runsaista pigmenteistään sekä pehmeästä levittävyydestään.

Postauksen kuvassa meikki on loihdittu Zuii Organic -sarjan meikeillä. Brändin valikoima on todella kattava (sisältää myös itseruskettavia tuotteita), mutta tähän kesämeikkiin tarvitsin ainoastaan muutamia tarkoin valittuja tuotteita.

Ihon pohjustuksen tein Zuii Organic -sarjan meikinpohjustusvoiteella, joka on ihon värivirheitä tasoittava ja samalla hoitava vegaaninen meikinpohjustusvoide. Voiteen päälle sipaisin koko kasvoille hieman kukkaispuristepuuteria ja poskipäille aivan ihanaa hohdepuuteria antamaan lämmintä hehkua ilmeeseen.

Silmät meikkasin graniitinharmaaseen taittuvalla mustalla ripsivärillä, jonka hoitavan koostumuksen avulla saa helposti kauniit ja hoidetut ripset luonnollisesti. Nokkosen ja peltokorteuutteen yhdistelmä rauhoittaa ja uudistaa ripsiä sekä lisäksi D- ja E-vitamiinien hoitava vaikutus viimeistelee lopputuloksen. Luomet sai lämpöä kultaisesta kukkaisluomiväristä, joka sointuu nätisti päivettyneeseen ihoon.

Meikin viimeistelee kesäisen herkullisesti meikatut huulet ja nyt tähän meikkiin sävyksi valikoitui klassinen roosa. Zuii Organic -sarjan voidemainen huulipuna hoitaa huulia jojoban ja auringonkukan voimalla sekä A- ja E-vitamiinit suojaavat ja kosteuttavat. Lisäksi huulipunat sisältävät Aloe Veraa, jossa on paljon B1-, B2- ja B6-vitamiineja sekä kalsiumia, joten tämän punan avulla huulet ei pääse kuivumaan auringon paahteen alla.

Kurkista koko upea Zuii Organic Make-Up sarja TÄÄLTÄ ja nämä meikkituotteet löytyvät verkkokaupan lisäksi Ruohonjuuren myymälöistä.

Ihanaa alkanutta viikkoa ja nähdään myös instagramissa!

Kaupallinen yhteistyö: Ruohonjuuri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *