Hae
Arjen suklaasuukkoja

Mökkikuvia ja tunnelmia osa II

Kylläpäs näitä mökkikuvia kerääntyy samaa tahtia kuin hellepäiviä tänä kesänä, ja onhan tämä lämpö ihanaa! Minä vain nautin tästä lämmöstä ja kesästä! Kun muutama päivä sitten lämpöä oli vain parisenkymmentä, niin oli pakko kaivaa illalla villasukat jalkaan ja suorastaan paleli. No, se oli vain yksi onneton päivä ja nyt taas tarkenee.

Meillä ei ole tarkkaa suunnitelmaa miten tänä kesänä aiotaan mökkeillä Pohjanmaalla, mutta kun säät on näin ihanat, niin paluu kaupunkiin ei houkuttele yhtään. Etätyöt onnistuu mökin vinttihuoneessa mainiosti ja kesälomakin alkaa jo ensi viikon perjantaina. Ehkä tässä onkin parasta vapaus tulla ja mennä mielensä mukaan. Kulkea sinne minne nenä näyttää ja sinne missä on komeimmat poutapilvet.

Ihanaa viikonlopun alkua ja nähdään instagramissa.

2 kommenttia

  1. Erika890 kirjoitti:

    Sulla on aina toi sama mairea ilmeetön ilme naamalla.

    • suvimaarit kirjoitti:

      Kiitos Erika kommentista. Kun elämä hymyilee, niin ei ole syytä näyttää kuin muikeata naamaa 😄

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *