Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Esittelyssä Alpa Silent fuksia

Kaupallinen yhteistyö: Alpa

Hellurei ja maalla edelleen ollaan! Nyt on kerrassaan mainio aika jatkaa minun suosikki-neuleisiin kuuluvan Alpan esittelyä. Vuorossa on lämpimiin kesäsäihin sopiva henkäyksen kevyt ja super-ylellinen Silent -neuletakki herkullisen fuksian värisenä.

Neuletakin materiaali on ylellistä Premium Baby Alpacaa, eli hienointa mahdollista alpakkalaatua, johon on sekoitettu maailman arvokkainta ja parasta silkkiä, mulperia. Kyseistä silkkiä saadaan vain silkkiperhosista, jotka syövät vain mulperipuun lehtiä. Kuitu on erittäin hienoa ja pehmeää iholla, joten käytän neuletakkia ilman alupaitaa, eikä herkkyyteen taipuvainen ihoni silti ärsyynny.

Silent -neuletakki on löytänyt paikkansa minun kesävaatteiden joukosta, koska klassisen designin ansiosta se on todella helppo yhdistää eri yläosiin. Kun vietämme kesää Lucan kanssa maalla järven rannalla, niin illalla tykkään sujauttaa neuletakin helletopin tai -mekon päälle. Hieman viileämpänä päivänä yhdistelen Silent-neuletakkia perinteisesti sinisiin farkkuihin tai hameen yläosaksi. Mainittava myös on se, että tämä kuten muutkin Alpan ihanat tuotteet vain paranevat pehmeten käytössä.

Alpasta yrityksenä haluan kertoa, että kyseessä on kotimainen vuonna 2012 perustettu yritys, jonka päätuotteita on alpakan villasta valmistetut laadukkaat, pehmeät ja vastuullisesti tuotetut tuotteet. Alpan langat tulevat alpakoiden kotimaasta Perusta, jossa eläimet laiduntavat puolivilleinä vuoristossa. Alpan pitkäaikaisena asiakkaana haluan ehdottomasti suositella kaikkia Alpan ihania tuotteita!

Ihanaa hellepäivien jatkoa kaikille ja nähdään myös instagramissa.

Kaupallinen yhteistyö: Alpa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *