Hae
Arjen suklaasuukkoja

Mökkikuvia ja tunnelmia

Minä rakastan kuvata hetkiä ja tunnelmia, joten mökillä varsinkin kuvaan kaikkea paljon. Ollaan oltu mökillä jo viime viikonlopusta alkaen, joten on aika purkaa kännykän kuvia ennen kuin galleria alkaa täyttyä juhannuksen tunnelmista.

Kuten kuvista huomaa, niin meidän päivät Lucan kanssa on täyttynyt uimisesta, leikkimisestä ja ihan vain kesästä sekä mökkeilystä nauttimisesta. Eipä tässä ole muuta tarvittu ankean korona-talven jälkeen.

Näissä tunnelmissa juhannuksen odotus jatkuu. Tänään kävimme jo kylällä hakemassa auton peräkontillisen verran juhannusruokaa, joten valmistelut on jo hyvässä vauhdissa. Minulle juhannus on aivan yhtä tärkeä juhla kuin joulukin, joten sen juhlimiseen on kiva panostaa.

Ihanaa viikon jatkoa ja tavataan somessa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *