Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Hiukset hyvin, mökillä kaikki hyvin

Kaupallinen yhteistyö: Ompun Torppa

Terveiset maalta ja mökiltä! Me karattiin jo kaupungista pojan kanssa maalle juhannusta odottamaan. Mökki ja juhannus on minulle sellainen yhdistelmä, että muuten en voi juhannusta oikein juhlia ja vasta aikuisiällä tämän tärkeys on minulle kunnolla valjennut. Lapsuuden perinteet juontavat juurensa mökille, joten tähän olen kasvanut.

Ennen mökille karkaamista ehdin kuitenkin käydä Isossa Omenassa Ompun Torpassa minun luotto-kampaamossa hakemassa ihanat hiukset juhannuksen viettoa ja muutenkin kesää varten. Chere loihti minulle tuttuun tapaan hiustaikoja kotimaisilla ja hellävaraisilla Optima (hajusteettomat) ja KC-Professional Luxima väreillä, joista Optimaa laitetaan minulle hiusten tyveen ja Luximaa latvoihin.

Näissä väreissä parasta on niiden hoitavuus, yhdistettynä värien runsauteen ja pysyvyyteen. Värit kestävät hiuksissa pitkään, eikä väri haalistu pesuissa tai auringon paahteessa. Itselläni on herkkyyteen taipuvainen iho, joka tarkoittaa, että myös päänahka ärsyyntyy voimakkaista väreistä helposti. Näiden värien kohdalla kuitenkin tuntuu sille kuin hiuksiini olisi levitetty ylellinen hiusnaamio. Nämä värit vaan nyt on niin huikean hyviä ja laadukkaita.

Nyt ollaan sitten ehditty viettämään jo muutamia mökkipäiviä ja nauttimaan rennosta olosta maalla. Pian juhannuksen jälkeen koittaa myös odotettu kesäloma ja työsalkun voi piilottaa kamarin kaapin aivan perimmäiseen nurkkaan ja unohtaa työsähköpostien lisäksi tietokoneen salasanat sekä nollata mielen perusteellisesti.

Ihanaa juhannuksen odotusta kaikille ja nähdään myös instagramissa

Kaupallinen yhteistyö: Ompun Torppa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *