Hae
Arjen suklaasuukkoja

Kun vanha ovi sulkeutuu, niin uudet avautuu

Tämä viikko on ollut hyvin monella tavalla jäähyväisten ja takana sulkeutuvien ovien viikko. En ole koskaan aiemmin tykännyt olla keskellä muutosta, enkä sitä hetkeä, kun näet oven hiljalleen sulkeutuvan, mutta et oikein tiedä vielä mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Nyt tämä hetki tuntuu yllättäen erilaiselle.

Minua ei jostain syystä haittaa lainkaan, että tulevaisuus on osittain vielä suuri mysteeri ja tuntematon. Olen aina aiemmin halunnut hallita kaikkea, nykyhetkeä ja tietää tarkalleen miten tulevaisuudessa asiat menevät ja ennakoida pohdiskellen aivan kaiken. Nyt kuitenkin tarve hallintaan on hävinnyt tyystin ja olen tästä aika iloinen.

Olen oppinut sen, että elämä kantaa, kun perusasiat on kohdallaan ja minulla ne on. Sekä sen, että elämän kuuluukin olla yhtä suurta seikkailua, eikä tasapaksua tylsää puurtamista. Se on ok, että joillekin sopii sellainen elämäntyyli, mutta kaikkien ei tarvitse elää siten. Se miten tämän ainoan elämämme haluamme viettää, niin se on jokaisen oma ja vapaa valinta.

Aivan hiljattain merkittävää roolia näytellyt ovi sulkeutui lopullisesti, mutta edessä näkyy jo satoja vielä nyt kiinni olevia uusien mahdollisuuksien ovia. Ne ovat vielä kaikki kiinni, mutta niistä pääsee jo nyt kurkistelemaan uteliaasti ja kuvittelemaan millaiseksi elämä voisikaan muodostua. Se onkin parasta, nimittäin haaveilu ja asioiden nautinnollinen odottaminen.

Ja mikäs tässä on odotellessa, kun Suomen kesä tarjoaa parastaan ja minun ehdoton lempparijuhla on aivan kohta edessä. Keskikesän juhla eli juhannus ja nyt onkin kunnolla syytä juhlia!

Ihanan helteisiä kesäpäiviä ja nähdään myös instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *