Hae
Arjen suklaasuukkoja

18 kertaa lämmin kiitos

Tämä on se luku, jonka verran sain ääniä Espoon kunnallisvaaleissa ollessani ehdolla Espoon Vihreiden listalla. Tai oikeastaan ääniluku oli 19, mutta joukossa oli omalta äänestysalueeltani oma ääneni, niin siksi haluan antaa lämpimät kiitokset 18 ihanalle ihmiselle, jotka luotitte taitooni ja ymmärsitte miten sydämmellä olin projektissa mukana.

Minusta on oikeasti tosi hienoa ja upeata, että peräti 18 vierasta ihmistä käytti sen yhden ainoan äänensä minun tukemiseksi. En ole espoolainen alunperin (asunut vain muutamia vuosia täällä ja perheeni asuu muualla), joten minulla ei ole täällä esimerkiksi satojen vanhojen koulukavereiden verkostoa tai juurikaan mitään valmista tukea, niin siksi tätä joukkoa osaan aidosti arvostaa.

Niin klisee kuin se onkin, niin kokemus oli hieno ja myös silmiä avaava monessakin mielessä, vaikka en ehtinyt vaalikampanjaa rakentamaan lainkaan ja vaalibudjetti oli pyöreät nolla euroa. Tämä olikin se ainoa asia, joka jäi harmittamaan, enkä oikein tiennyt mitä olisin lopputulokselta odottanut, joten tämä yllätti positiivisesti. Ehdokkaita kun oli omalla puolueellakin listalla yli 100. Toinen toistaan lämpimämpiä ja osaavampia persoonia, joista jokainen olisi paikkansa ansainnut.

Vaikka ääniä ei tullut satoja, niin silti jokainen annettu ääni ansaitsee lämpimän kiitoksen. Minulle jokainen annettu ääni on aivan yhtä tärkeä ja arvostan niistä jokaista. Kiitokset myös Vihreiden upealle porukalle siitä taustatyöstä ja tuesta, jonka annoitte meille kaikille ehdokkaille. Ehkäpä näemme samoissa merkeissä seuraavien vaalien aikana, koskaan kun ei tiedä mitä tässä (vihreässä) maailmassa tapahtuu.

Ihanaa kesän jatkoa kaikille ja toivottavasti tavataan myös instagramissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *