Hae
Arjen suklaasuukkoja

Tavaraa ja aika paljon turhaa tavaraa!

Terveiset tavarataivaasta tai ehkä tämä sitä jollekin olisi. Enpä ymmärrä miten kuudessa vuodessa (se aika ollaan talossa asuttu) kaappeihin on kertynyt näinkin paljon tavaraa ja paljolla tarkoitan siis aivan liikaa. Toki osa on sellaista, joka on jäänyt nurkkiin pyörimään Lucan vauva- ja taaperovuosilta, mutta osa on vaan niin turhaa rompetta, ettei sen hankkimista voi millään puolustella.

Minulla on projekti menossa, (jonka itse asiassa aloitin jo keväällä, kun koronan rajoitukset oli päällä), eli käyn täällä huushollin kaappeja läpi. Kaappi ja hylly kerrallaan pohdiskelen ansaitseeko joku tietty tavara paikkansa elämässämme ja onko sille mitään oikeata käyttöä arjessa.

Inhottavinta on aloittaminen. Se epämääräinen sotku mikä siitä lattialle syntyy, kun hyllyn siihen tyhjentää. Mutta aika äkkiä fiilis sitten muuttuu. Sitä mukaa kun jokainen harkittu tavara pääsee siististi viikattuna takaisin hyllylle, niin olo helpottaa ja tietää, että kyllä tähän touhuun kannatti ryhtyä.

Pitäisi varmaankin laajentaa tämä ajattelu koskemaan koko elämän osa-alueita. Jos joku asia tai miksipä ei myös ihminen tunnu löytävän paikkaansa omassa elämässä, niin ehkä sekin joutaisi vaihtoon. Olen hiljalleen alkanut ymmärtämään feng shui -ajattelun ytimen ja tarkoituksen. Turhaan ja turhuuteen ei omia voimavaroja kannata tuhlata.

Olen projektissa jo voiton puolella, eikä paljoa ole jäljellä. Jippii, alkaa olla voittaja-olo ja sellainen, että maaliviiva alkaa häämöttämään. Jokaisen projektin aloittamisen jäljeen sen loppuun saattaminen on aina yhtä hienoa. Olipa kyseessä sitten iso tai pieni projekti.

Ihanaa tätä viikkoa ja nähdään instagramissa!

Ps: Kuva on tämän kesän Korkeasaaren vierailusta, jonne on kerran kesässä päästävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *