Hae
Arjen suklaasuukkoja

Kesäloman tarpeessa ollaan!

Jotenkin tämänkin viikon puskemisen jälkeen olo on sellainen, ettei aivan pelkkä viikonloppu enää riittäisi palautumiseen. En tiedä vaikuttaako se, ettei päästy talvella aurinkoon, tai se että koko vuosi oli niin hetkinen kaikkine uusine juttuineen, mutta nyt ollaan todellakin loman tarpeessa.

Olo on väsynyt. Voisin nukkua kellon ympäri ja taas kellon ympäri. Olen tehnyt niin lukemattomia eri projekteja, että näin jälkikäteen ajateltuna vähempikin olisi riittänyt. Kuitenkin olen nauttinut niistä kaikista ja saanut kaikista irti jotakin uutta oppia ja elämystä, ettei niitä oikein katuakaan osaa.

Olin ehtinyt perhevapaiden aikana unohtaa miten piinallista loman odottaminen on! Siis todella pitkälle tämä aika vain tuntuu. Samoin se tuntuu pitkälle pojasta. Joka päivä Luca kysyy joko lähdetään mökille ja joko on kesä. Suunniteltuna on jo mitä leluja hän haluaa pakata mökille pieneen matkalaukkuunsa ja varmistelee, että hän saa varmasti valita kaikki lempilelunsa mukaan. Niin hellyttävää ajattelua pieneltä.

Kesälomaan laskemme täällä jo viikkoja. Valitettavasti niitä viikkoja on vielä liian monia jäljellä. Parempi onkin siis laskea viikkoja juhannukseen asti, joka on seuraava hieman pidempi hengähdyshetki. Onhan se pitkä viikonloppu mökillä ja saamme viettää perinteisen keskikesän juhlan. Sen jälkeen kesäloma jo häämöttääkin niin lähellä, että kyllä sen lopun jaksaa sisulla tsempata.

Ihanaa perjantai-iltaa ja nähdään myös instagramissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *