Hae
Arjen suklaasuukkoja

Ravintola Penelopen menu kuvina

Tässäpä herkullisia ruokakuvia tälle maanantaille näin viikon aluksi. Minä pääsin viikonloppuna nauttimaan espanjalaisen ravintola Penelopen keittiön annoksista ja täytyy sanoa, että Hans osaa kokata. Kyseessähän on Hans Välimäen espanjalainen ravintola Helsingissä, jonne en vielä ollut ehtinyt.

Aluksi söin muun muassa lohisashimia, paistettuja kampasimpukoita ja talon maalaisleipää juureen leivottuna. Pääruokana olikin sitten piri piri kanaa, vihersalaatteja ja paistettuja perunoita espanjalaisittain sekä jälkiruokana tuplasuklaata. Muuta ei varmaan tarvitse mainita kuin, että hyvää oli ja todellakin maistuvaa. Pakko päästä pian uudelleen tähän ravintolaan.

Ihanaa uutta viikkoa ja nähdään instagramissa!

2 kommenttia

    • suvimaarit kirjoitti:

      Kiitos tiedosta. En tiennytkään, että hän on jäänyt toiminnasta pois. Upea ravintola silti ja täyden suosituksen arvoinen 😋

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *