Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Ruohonjuuresta hitti Cactus-seerumi ja muut Whamisan huipputuotteet

Kaupallinen yhteistyö: Ruohonjuuri

Nyt jatkuu luonnonkosmetiikan teema ja aika jännällä tavalla. Koska seuraavat tuotteet on ollut itselleni pieni hyppy tuntemattomaan, sillä teema jatkuu paljon ylistystä saaneilla korealaisen luonnonkosmetiikan Whamisa Skincare -sarjan tuotteilla, jotka ovat osoittautuneet myös omassa testikäytössäni todellisiksi helmiksi.

Myönnettävä nimittäin on, että olen ollut ennen Whamisan tuotteiden testailua aika pitkälti etenkin kotimaisen luonnonkosmetiikan vannoutunut fani ja sen tuotteet tunnenkin parhaiten, eikä korealainen luonnonkosmetiikka ole ollut minulle kovinkaan tuttua.

Kokonaisuutena testikokemusten pohjalta voin todeta, että Whamisa on kyllä niin ihana löytö, ettei se häviä piirun vertaa vertailussa kotimaisen luonnonkosmetiikan tuotteiden kanssa. Minulla ei varsinaisesti ollut ennakko-odotuksia näistä tuotteista ennen testiä (lähdin testailuun puhtaasti utelaisuudesta korelaista luonnonkosmetiikkaa kohtaan), joten en oikeastaan olisi voinut edes pettyä. Nyt muutamien käyttöviikkojen jälkeen olen kuitenkin super hyvilläni, että tämäkin sarja on kylpyhuoneeseeni eksynyt ja ymmärrän hyvin miksi tämä kerää ylistystä käyttäjiltä.

Suurin syy omaan ihastukseeni on varmaankin se, että miten tujusti tuotteet sisältävät hoitavia ainesosia. Whamisa Skincare -sarjan tuotteissa ei ole nimittäin käytetty lainkaan vettä, vaan pelkästään laadukkaita ja tarkoin valittuja fermentoituja ainesosia ihon hyvinvoinnin parhaaksi. Tuotteet ovat ns. täyttä tavaraa viimeiseen ihanaan pisaraan saakka.

Whamisan tuotteista on aivan pakko nostaa jalustalle erityisesti uutuushitti eli Cactus-seerumi, joka on korealaisen kosmetiikan vegaaninen vaihtoehto etanaseerumille. Jos etsit vegaanista ihmeseerumia antamaan kasvoille todellista hohdetta, niin voit lopettaa etsinnän, sillä se on tässä!

Niin huikea tämä Cactus-seerumi on pohjautuen 99,47 prosenttisesti Opuntia Ficus Indica -kaktuksen uutteeseen. Kyseiseen kaktusviikunauutteeseen on mahdutettu peräti 40 ravitsevaa kasviyhdistettä, 18 eri aminohappoa, 14 vitamiinia ja 12 mineraalia. Kaktusseerumi on siis ihonhoidon todellista superfoodia ja sen todellakin käytössä huomaa.

Vaikka tähän Whamisan uutuus seerumiin ihastuin ikihyviksi, niin mainittava on, ettei muutkaan testituotteet kiitettävää huonompaa arvosanaa minulta saa. Etenkin seerumiin yhdistettynä ravitseva kasvovoide ja silmänympärysvoide tekivät lähtemättömän vaikutuksen.

Suosittelenkin tutustumaan koko Whamisa Skincare -sarjan tuotteisiin TÄÄLTÄ ja tuttuun tapaan löydät postauksen testituotteita verkkokaupan lisäksi Ruohonjuuren myymälöistä.

Ihanaa viikonlopun odotusta ja nähdään instagramissa!

Kaupallinen yhteistyö: Ruohonjuuri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *