Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Change Lingerie kevät ja kesä 2021

Kaupallinen yhteistyö: Change Lingerie

Sain kutsun virtuaaliseen pr-tapahtumaan, jossa esiteltiin Change Lingerie kevään/kesän 2021 uutuuksia. Esittelyssä oli niin uima- kuin alusasuja ja voi että mitä ihanuuksia siellä lavalla taas nähtiinkään! Näissä kuvissa on minun mielestäni uutuuksien parhaimpia paloja.

Minä rakastan värejä ja nyt niitä kerrankin oli tarpeeksi. Täytyy sanoa, että esimerkiksi mustat bikinit ei puhuttele minua lainkaan. Uima-asujen tulee hohtaa väreissä ja antaa värien kautta hyvää mieltä ja energiaa.

Voittekin varmaan arvata, että iskin silmäni erityisesti noihin hehkeisiin keltaisiin ja vihreisiin bikineihin, joita taidan käydä katsomassa tarkemmin Change Lingerien myymälässä Isossa Omenassa.

Vuosi sitten kyseinen pr-tapahtuma oli livenä, jolloin pääsimme tuotteita heti kunnolla tutkimaan, mutta nyt koronasta johtuen tämä ei tietenkään ollut mahdollista. Siksi otin muotinäytöksen aikana kuvakaappauksia, jotta muistan mihin tuotteisiin erityisesti ihastuin. Sitten vain Omenaan paikan päälle ja saapa nähdä miten monta tuotetta mukaan taas lähtee. Minun nyt on vaan vaikea valita ainoastaan sitä yhtä.

Ihanaa rantakelien ja viikonlopun odotusta sekä tavataan myös instagramissa!

Kaupallinen yhteistyö: Change Lingerie

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *