Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Viikonlopun kesäiset hetket

Kaupallinen yhteistyö: Ompun Torppa

Sunnuntaina siitä pääsimme nauttimaan toden teolla. Kesä oli luonamme yhden päivän verran. Se saapui hiljalleen, antaen lupauksen tulevasta, ja kun lopulta hetki oli käsillä, niin samalla sen kadotimme taas jonnekin.

Näinhän meitä sääennusteiden kautta varoitettiin (carpe diem), ilo helteestä ja kesästä jää lyhyeksi. Näin todellakin kävi ja kerrankin joku ennustus sään suhteen toteutui totaalisesti. Ehkä olisin toivonut, ettei tämäkään olisi toteutunut, mutta ainahan asiat eivät ole omissa käsissämme.

Yhden sunnuntain verran sain kuitenkin ottaa kotiterassilla aurinkoa, juoda kylmää skumppaa ja olla omissa oloissani kesän paratiisissa, kun Luca oli samaan aikaan kesän ensimmäisellä onkireissulla. Jopa niin kesäisessä, että nilkoissani ja poskipäissäni oli päivän lopuksi sitä ihanaa punoitusta ja kihelmöintiä, jonka vain auringon polttavat ensisäteet ihollemme voivat tarjota.

Joo, se oli sellainen ohikiitävä hetki, jonka nautinnollisuutta lisäsi minun luottokampaamossa Ompun Torpassa kaunistetut hiukset. Olin ennakoinut säätä ja varannut jo aiemmalle kolealle päivälle ajan Ompun Torppaan, jossa hiuksiani on laitettu ammattitaidolla jo vuosien ajan.

Nyt oli vuorossa taas tyvivärin laittoa. On se jännä juttu millainen vaikutus sillä pelkällä tyvellä onkaan koko hiusten ulkonäköön ja sitä kautta koko ulkoiseen olemukseen aina ryhtiä myöten. Kauneus on hyvää oloa ja se näkyy ulospäin. Näin uskon ja huomasin taas kerran sanonnan todeksi kampaamokäynnin jälkeen.

Nyt sitten värjöttelen täällä taas villasukissa ja teemuki kädessä lämmitellen. Ainakin hiukset on upeassa kunnossa, joten eiköhän niitä seuraavia kesäilmoja jakseta odotella. Pakkohan se on, eikä kesä olekaan vielä kunnolla alkanut.

Ihanaa viikon jatkoa, helteiden odotusta ja nähdään instagramissa!

Kaupallinen yhteistyö: Ompun Torppa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *