Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Esittelyssä Alpa Song-neuletakki

Kaupallinen yhteistyö: Alpa

Minä olen tehnyt todellisen muotilöydön, joka on kestävä ja sopii ihanasti yhteen aivan jokaisen vaatteeni kanssa kesällä. Puhun tietenkin Alpan uutuudesta, nimittäin Song-neuletakista hopeapajun värisenä. Tämä on vaan niin täydellinen! Kevyt, mutta lämmittävä, ylellinen, mutta silti joka tilanteeseen sopiva ja kaiken lisäksi vieläpä vastuullisesti valmistettu maailman hienoimmista luonnonmateriaaleista.

Song-neuletakki kuuluu Alpan silkkimalliston perheeseen. Neuletakki on napiton, puolipitkän mallinen neule, jossa on kesään sopien 3/4 pituiset hihat ja aavistuksen levenevä helma. Materiaalina on Premium Baby Alpaca (70 prosenttia), joka on hienointa mahdollista alpakkalaatua, johon on sekoitettu maailman arvokkainta ja parasta silkkiä, mulperia (30 prosenttia). Pakko kertoa, että kyseistä silkkiä saadaan ainoastaan tietyistä silkkiperhosista, jotka syövät vain mulperipuun lehtiä. Kuitu onkin tästä johtuen erityisen ohutta, hienoa ja pehmeää sopien täydellisesti ylellisen neuleen valmistukseen.

Minä olen siis aivan myyty tästä neuletakista. En halua suosia vain kertakäyttöistä ketjumuotia, vaan uskon, että oikea vaate kestää kulutusta ja aikaa. Alpan kaikki neuletuotteet edustavat juuri tätä ideologiaa ja siksi Alpan tuotteita löytyy minulta useita jo vuosien takaa. Yksi ehdoton ihanuus Alpan tuotteissa on, että ne vain pehmenevät ja paranevat käytön myötä, mutta pitävät silti muotonsa, eivätkä nyppäänny. Siksi niiden hinta-laatusuhde onkin niin erinomainen.

Song-neuletakki tulee kulkemaan mukanani kesän juhlissa, terassi-illoissa, kauppareissuilla ja mökillä sekä aivan kaikkialla minne vain satunkin menemään. Kaapistani ei todellakaan löydy vaatetta minkä kanssa tämä neule ei sopisi. Voin pukea tämän mekon tai t-paidan ylle lämpöä antamaan kesäillan viileydessä ja sujauttaa sen sitten rannalla helposti laukkuun ennen auringonottoa. Aivan kesän super ihanuuksia ja sopii varmasti meistä jokaiselle.

Ihanaa kuuman kesän odotusta (ei se enää kaukana ole) ja nähdään kesää odotellessa myös instagramissa!

Lue myös aiemmat postaukseni Alpasta, joissa esittelyissä Alpan mallistosta edelleen löytyvät Serene- ja Twilight-neuletakit sekä Fold-pipo:

Esittelyssä Alpan ylellisen ihanat neuleet ja arvonta

Ajatukset Alpan neuleissa ja tulevassa talvessa

Kaupallinen yhteistyö: Alpa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *