Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Minun suosikkeja luonnonkosmetiikkapäiviltä

Kaupallinen yhteistyö: House of Organic

Nyt kun olemme jo päässeet nauttimaan auringon säteiden lämmittävästä vaikutuksesta, niin on hyvä muistaa, että niin ihanaa kun lämpö pitkän ja pimeän talven jälkeen onkin, niin auringolta täytyy muistaa myös suojautua. Myönnettävä on, että itseni kohdalla unohdan tämän helposti, mutta Lucan kohdalla olen äärimmäisen tarkka asiasta.

Hellehatun lisäksi voitelen poikaa mielelläni iki-ihanilla ja hoitavilla luonnonkosmetiikan laatuisilla aurinkosuojatuotteilla, jotka on kehitetty erityisesti lasten herkälle iholle. Luca on muutenkin atooppisuuteen taipuvainen, joten siksi olen entistä tarkempi asian suhteen, enkä halua hänen iholleen mitään kemiallisia ja ärsyttäviä aineita.

Siksi innostuinkin mahdollisuudesta napata käynnissä olevilta House of Organicin luonnonkosmetiikkapäiviltä pojalle kesäksi suojaksi Acorelle aurinkosuojasuihkeen lapsille SPF 50, joka sopii niin vartalon kuin kasvojenkin iholle antamaan korkean suojan. Tämä tuote on täysin luonnollinen aurinkosuoja ja sopii yli 3 vuotta vanhoille lapsille sen hypoallergeenisen koostumuksen vuoksi. Pidän siitä, että tuote ei jätä valkoista väriä Lucan iholle ja on vettähylkivä, sillä mökillä varsinkin vesileikit kestävät helposti koko päivän. Lisäksi vadelmansiemenöljy ja kurkumajuuri kosteuttavat sekä rauhoittavat samalla pojan ihoa.

Samoin olen tykästynyt Alga Marisin aurinkovoiteeseen, joka onkin erityisesti lasten herkälle iholle suunniteltu täysin luonnollinen ja hajusteeton aurinkovoide, jonka luonnolliset mineraalifiltterit takaavat korkean aurinkosuojan (SPF50+). Tässä tuotteessa hoitavana ainesosana toimivat luomu sheavoi ja luomu kookosöljy. Täydellinen kesätuote tämäkin pojan iholle ja mikä tärkeintä ilman haitallisia nanopartikkeleita.

Itselleni paketista löytyi ihastuttavaa kotimaista luonnonkosmetiikkaa Flow-cosmetics sarjan tuotteista. Olen jo vuosia käyttänyt kyseisen merkin tuotteita ja muutamat onkin sellaisia, joihin palaan aina uudelleen ja uudelleen. Esimerkiksi alla kuvassa olevat aroma- ja kiviterapia vartalonkuorinta, coconut milk hiusnaamio ja hellävarainen puhdistusvoide ovat kaikki täyden suositukseni arvoisia. Tutustu koko Flow-cosmetics sarjaan TÄÄLTÄ ja hanki omasi nyt luonnonkosmetiikan päivien alehintaan.

Ihanaa alkanutta viikonloppua kaikille ja toivottavasti tavataan myös instagramissa!

Kaupallinen yhteistyö: House of Organic

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *