Hae
Arjen suklaasuukkoja

Äitienpäivän vieton muistelua

Minulle äitienpäivä on todella tärkeä ja iso juttu. Toki jo sen vuoksi, että silloin muistamme siskoni kanssa omaa ihanaa äitiämme, mutta myönnettävä on, että onhan päivä saanut aivan uuden merkityksen oman äitiyden myötä.

Itse tulin äidiksi ehkä verrattain hieman myöhään, mutta kannatti sitä odottaa. Sainhan nimittäin maailman täydellisimmän pienen pojan itselleni, Lucan. Äidiksi tulo ei ollutkaan minulle koskaan itsestään selvyys ja siksi tätä elämänvaihetta nyt niin vahvasti haluan elää.

Äitienpäivän paras juttu oli ehdottomasti se, että Luca oli asiasta niin innoissaan. Hän askarteli minulle päiväkodissa lahjaksi koristellun lasikupin ja kortin. Ja miten innoissaan hän olikaan äitienpäivän vietosta ja että pääsi antamaan tekemänsä lahjat minulle. Lisäksi hän keräsi lähimetsästä valkovuokkoja ja sain paljon haleja sekä muiskuja.

Itse äitienpäivän juhlaa vietimme Långvikissa, jossa oli saatavilla äitienpäivän juhlalounas. Nyt kun koronan vuoksi olen täysin etänä töissä, niin oli mahtavaa laittautua mekkoon ja korkkareihin sekä ulkoistaa itsensä kerrankin kunnolla. Ainahan yhdessäolo on tärkeintä, mutta kyllä siihen on aika mukavaa yhdistää jotain erikoisempaa, kun vaan aihetta on.

Päivä oli täydellinen ja ihanat muistot sain itselleni päivästä Lucan lahjojen kautta. Nyt seuraava odotuksen aihe taitaa olla juhannuksen viettäminen, jonka vietämme perinteisesti Pohjanmaan mökillä.

Ihanaa tulevaa viikonloppua ja nähdään instagramissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *