Hae
Arjen suklaasuukkoja

Jäätävä väsymys ja kesän pohjaton kaipuu

Joskus pitää saada valittaa, eikös joo? Silloin kun sille tuntuu, niin antaa mennä vaan. Ja nyt on just sellainen olo, että pieni valitus tai epätyytyväisyyden ilmaisu voisi olla paikallaan.

Viime viikot on ollut sellaista menoa, että vähempikin olisi riittänyt. Osasyy lankeaa täysin itselleni, koska olen ahnehtinut liikaa kaikkea. Töiden ohella Luca vaatii oman huomionsa, mutta näiden lisäksi on menossa muutama muukin isompi projekti, joiden yhteisvaikutus on nyt päässyt kostautumaan.

Vielä kun poika nukkui viime yön levottomasti hyörien ja pyörien (jota ei tavallisesti tee), niin tuloksena on mammuttimainen väsymys. Sellainen, että voisin samantien hautautua peiton alle nukkumaan ne optimaaliset 10 tunnin katkeamattomat yöunet, joista kuitenkin voin vain haaveilla. Valitettavasti täytyy vielä jaksaa iltatoimet ja pari pientä muuta velvoitetta ennen kuin höyhensaarille pääsen.

Väsymys on niin kumma juttu. Joskus sen aiheuttaa joku selkeä tekijä, kuten huonot yöunet, mutta nyt tämä on ollut ennemminkin salakavalasti kasvava lumipallo, joka pääsi minut yllättämään. Taidanpa olla selvästi kesäloman tarpeessa ja siitä pääsenkin sujuvasti toiseen valituksen aiheeseen.

Miksi toukokuussa vielä joutuu pukemaan päälle toppatakin ulos lähtiessä? Olisi ollut vain kohtuullista, että kun talviloma palmun alle jäi koronan vuoksi toteuttamatta, niin kevätsää olisi ollut lämmin tai edes normaali. Mutta toisin meni tämäkin asia, kun jopa toukokuiset lumisateet näyttävät Suomessa toteutuvan.

Pakko silti jaksaa odottaa aurinkoa, lämpöä ja kesää. Eipä tässä muutakaan voi ja pitää positiivista mieltä yllä. Kohta nimittäin pääsee nukkumaan ja kun herää aamulla, niin onkin perjantai ja viikonlopun alku, joten tästäkin viikosta on taas selvitty.

Ihanaa viikonloppua ja lämmön odotusta sekä nähdään instagramissa 😘

Ps: Uusi ihana Ivana Helsingin kesämekko minulla onkin jo valmiina, mutta koskahan tarkenisi ottaa housut mekon alta pois?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *