Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Luonkos Metsäkakut ja arvonta

Kaupallinen yhteistyö: Luonkos

Kakkurakkautta ilmassa näin vapun saapumisen kunniaksi. Olen jo pidemmän aikaa ollut aivan ihastunut kotimaisiin ja käsintehtyihin Luonkosin ihonhoitokakkusiin, jotka ovat kuin karamelleja myös ulkoisesti. Siksi haluankin hehkuttaa sarjan uutuus Metsäkakkuja Infinity ja Vitality -tuotteita myös täällä blogissa sekä vihjata instagramissa käynnissä olevasta arvonnasta, jossa voit voittaa nämä Metsäkakut (2 kpl) itsellesi.

Luonkos on ensimmäinen maailmassa, joka käyttää Suomessa kehitettyä ja valmistettua mikrobiuutetta Reconnecting Nature™ tuoden luonnonkosmetiikan maailmaan jotain aivan uutta ja ihmeellistä. Tämän uutteen avulla Luonkosin uudet metsäkakut palauttavat osin jo kadonnuttakin, ikiaikaisesti elintärkeäksi koettua luontoyhteyttä.

Itsestäni on ihanaa työpäivän jälkeen ja viikonloppuisin lähteä Fionan kanssa pitkälle lenkille lähimetsään rauhoittumaan ja siksi olenkin ihastunut ajatukseen, että se sama fiilis on nyt osa kauneudenhoitoani.

Metsäkakut ovat lisäksi käsintehtyä luonnonkosmetiikkaa, kuten Luonkosin kaikki muutkin tuotteet. Pakkaukset ovat liimattomia ja seuraavat Zero Waste -periaatetta, joten myöskään luonto ei kuormitu näistä kauneudenhoidon rituaaleista. Kaiken muun lisäksi tuotteet ovat myös vegaanisia eivätkä sisällä vettä.

Arvontaan pääset suoraan TÄÄLTÄ ja onnea kaikkille arvontaan sekä ihanaa vappua!

Kaupallinen yhteistyö: Luonkos

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *