Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Uudet kauniit hiukset, nyt kelpaa!

Kaupallinen yhteistyö: Ompun Torppa

Kevät on täällä, ihanaa! Aurinko paistaa ja taivas on sininen, linnut laulavat sekä energiaa riittää taas kunnolla itsestä huolehtimiseen. Nyt on aika kotona vietetyn ajan jälkeen päivittää hiukset kevättä varten. Laittaa hiukset loistamaan kilpaa kevätauringon kanssa ja helliä itseä pitkän pimeän talven jälkeen. Me ollaan niin tämä ansaittu!

Minä tein kaikkea tätä tänään, kun aloittelin päiväni Ompun Torpan luottokampaamossa Isossa Omenassa. Sain istua taas hiustaikoja saamaan ja rentoutumaan Cheren tuoliin, jonka jäljiltä olo on niin kaunis. Chere loihti hiuksiini eloa kotimaisilla, hellävaraisilla Optima (hajusteettomat) ja KC-Professional Luxima väreillä, joilla kaikki hiusten värjäykset tehdään Ompun Torpassa.

Tyveni käsiteltiin ensiksi Optimalla, joka sai vaikuttaa hiuksissa noin 40 minuuttia. Sen jälkeen Luxima -väri levitettiin latvoihin ja annettiin vaikuttaa vielä tyvivärin kanssa 10 minuuttia lisää, ennen kuin pääsin pesupaikalle nauttimaan Cheren antamasta pää- ja niskahieronnasta.

Pesun jälkeen tarkastelimme hiusten latvojen kunnon ja päätimme, että puolen sentin lyhennys riittää, jotta saamme hiuksista kuivan osan pois (lähtötilanne alimmaisessa kuvassa). En halua nimittäin lyhentää hiuksia paljoa, koska kasvatan hiuksiani ja haavenani onkin saada taas ekstra pitkät hiukset lähes vyötärölle asti. Olen kokeillut aikanani jopa puolipitkiä hiuksia, mutta se oli virhe, jota en aio toistaa. Pitkät hiukset ja oma luontainen tummuus on se minun juttu, jotka tuntuvat ja näyttävät omille.

Lopputulos on niin upea, säihkyvä ja hoidettu, että ei voi taas olla kuin super tyytyväinen. Suosittelen lämpimästi Ompun Torpan kampaamoa Isossa Omenassa ja sehän on se persoonallisin siellä toisen kerroksen laajennusosassa 😉

Ihanaa tulevaa viikkoa ja kevään alkua sekä nähdään myös instagramissa 😘

Kaupallinen yhteistyö: Ompun Torppa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *