Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Ruohonjuuresta Laponie of Scandinavia -tuotteilla hehkeyttä iholle

Kaupallinen yhteistyö: Ruohonjuuri

Sain Ruohonjuuresta kotiin testattavaksi todella makean tuotepaketin kotimaista luonnonkosmetiikkaa. Olen jo pidemmän aikaa ollut kiinnostunut Suomessa kehitetystä Laponie of Scandinavia -tuotesarjasta, joka ei kokonaan ole ollut minulle tuttu. Sarjan kasvovoidetta olen testannut joskus pikaisesti, mutta muuten tuotteet olikin ihania uusia tuttavuuksia.

Laponie of Scandinavia -tuotteiden ideologia ihastuttaa minua. Tuotteiden taustalla on ajatus, että yksinkertaisuus on paljon, kun raaka-aineet on valittu huolella luonnon laadukkaista ainesosista. Mitään turhaa näihin tuotteisiin ei siis ole pakattu mukaan ja yhdessä nämä tuotteet muodostavat hellän, mutta tehokkaan tuotesarjan ihonhoidolle.

Testailin kotona tuotteista puhdistusgeeliä, kasvovoidetta, kasvoöljyä ja yleisvoidetta, joka on muuten kerännyt kehuja erityisesti huulirasvana ja allekirjoitan tämän kehun täysin. Koko sarja saa minulta kiitettävän arvosanan, mutta muutamaan tuotteeseen ihastuin aivan erityisesti.

Yksi näistä ihastuksen kohteista oli puhdistusgeeli, joka on täysin hajusteeton, joten se (kuten sarjan muutkin tuotteet) sopivat erinomaisesti nimenomaan herkkäihoisille. Itselläni on herkkyyteen taipuvainen iho ja monet liian voimakkaat tuotteet aiheuttavat punoitusta ja jopa kutinaa kasvoilla. Tässä tuotteessa on miellyttävää se, että monesta muusta puhdistusgeelistä poiketen se ei vaahtoa käytössä lainkaaan, eikä jätä ihon pinnalle puhdistusgeelille tyypillistä ja ikävän kiristävää tunnetta.

Puhdistusgeelin lisäksi haluan todellakin hehkuttaa sarjan kasvoöljyä, jonka avulla sain kasvojen ihosta pehmeääkin pehmeämmän. Minusta se on jopa tämän sarjan kruununjalokivi ja yksi parhaimpia kasvoöljyjä, joita herkälle iholle luonnonkosmetiikan maailmasta löytyy. Joskus levittelen sitä yksistään iholle puhdistuksen jälkeen, toisinaan vasta kasvovoiteen imeytyksen jälkeen ja joskus sekoittelen sitä kämmenellä kasvovoiteen joukkoon ja levitän sitten tuotteet samanaikaisesti kasvoille. Sitten vain todellisille prinsessaunille, kun kasvoöljyn argan-, kauran-, ruusunmarja- ja vadelmansiemenöljyt tekevät yön aikana taikoja, rauhoittaen, korjaten ja kosteuttaen tehokkaasti ihoa.

Suosittelen koko sarjaa lämpimästi kotimaisen luonnonkosmetiikan ystäville ja nämä sekä kaikki Laponie of Scandinavia sarjan tuotteet löytyvät Ruohonjuuren oman verkkokaupan lisäksi Ruohonjuuren myymälöistä.

Ihanaa viikonlopun jatkoa, pääsiäisen odotusta ja nähdään myös instagramissa 😘

Kaupallinen yhteistyö: Ruohonjuuri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *