Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Biodellyn Ystävämyynti 17.3-21.3

Kaupallinen yhteistyö: Biodelly

Eilen alkoi minun lemppari ystävämyynti eli Biodellyn Ystävämyynti, joka on käynnissä koko loppuviikon, ajalla 17.3-21.3. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että verkko on pullollaan toinen toistaan hurmaavampia tarjouksia luonnonkosmetiikasta. Koko Biodellyn tuotevalikoima on -20 prosentin alennuksessa sekä osa tuotteista on tarjouksessa tasahinnoin ja huikeimmat alennukset löydät TÄÄLTÄ.

Itselleni valikoitui tuttuja tuotteita Joik Organicin ja Bruns Productsin valikoimasta, joita käytän säännöllisesti. Muutenkin koko kauneudenhoitoni perustuu luonnonkosmetiikkaan ja kun joitakin vuosia sitten tämän muutoksen tein, niin ihoni ja hiusteni kunto on parantunut entisestään.

Bruns Productsin tuotteisiin on hieman liiankin helppo rakastua. Kyseessä on ruotsalaista käsintehtyä luonnonkosmetiikkaa edustava hiustenhoitosarja, joka on kampaamolaatuinen. Nyt nappasin hiusteni hoitoon kookos shampoon ja hoitoaineen sekä bergamotti hiusnaamion, joiden luonnollisen mieto tuoksu on ihana. Näiden jälkeen hiukset ovat samettisen pehmeästi hoidetut ja myös luonto kiittää.

Joik Organic brändi on myös tuttu itselleni jo vuosien takaa. Kuten Bruns Products, niin sekin on naapurimaassa tuotettua luonnonkosmetiikkaa, mutta lähtöisin Virosta. Joik Organicin tähtituote on itselleni kasvojen puhdistusöljy, joka putsaa ihon, mutta ei kuivata. Suosin yleensäkin öljypohjaisia putsareita, sillä ne sopivat herkälle ja pintakuivalle iholleni.

Puhdistusöljyn lisäksi kotituotteisiin tuli Joik Organicilta mukaan kasvojen ja vartalon kuorintavoiteet sekä silmänympärysihon seerumi. Tämä seerumi on luottotuotteeni aamuisin, sillä niin ihanan virkistävää ja turvotusta laskevaa tuote on.

Luonnonkosmetiikan parhaat Ystävämyynnit jatkuvat vielä loppuviikon, joten hyvin ehdit mukaan hyödyntämään upeita tarjouksia. Ihanaa viikonlopun odotusta ja nähdään myös instagramissa 😘

Kaupallinen yhteistyö: Biodelly

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *