Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Uudet hiukset ja vaatteet sekä masentava takatalvi

Kaupallinen yhteistyö: Ompun Torppa

Meillä on tällä viikolla päivitetty äidin hiuksia ja pojan vaatteita kasvun takia sekä odoteltu masentavan takatalven loppua. Miksi tuota räntää pitää taas tulla vaakatasossa, kun ehdittiin jo tottua, että päivisin lämpömittari näyttää plussaa, taivas on sininen ja aurinko häikäisee silmiä, eikä Foreca taida muutosta luvata lähitulevaisuudelle.

Onneksi pääsin tänään Ompun Torpan tuoliin päivittämään tyvikasvun, saamaan Olaplex -pikahiushoidon (maaliskuun ajan sen saa kaikki asiakkaat veloituksetta värikäsittelyn yhteydessä) sekä muutenkin nauttimaan Ompun Torpan ihanasta ilmapiiristä ikävän sään vastapainoksi. Kuten alemmasta kuvasta huomaa, niin Cheren viisi viikkoa sitten laittama sävy koko hiuksiin on edelleen niin kaunis, että vain hiusten tyvi oli käsittelyn tarpeessa ja sen avulla saimme taas hiukset hohtamaan.

On se ihmeellinen juttu miten niinkin arkinen asia kuin kampaamokäynti tekee niin hyvää mielelle ja antaa kauniin olon pitkäksi aikaa. Pidän paljon siitä, että on sellainen vakiopaikka, jossa tiedän aina saavani ihanaa hemmottelua ja kauniin lopputuloksen sekä samalla on kiva höpötellä kaikkea tärkeää ja myös niitä vähemmän tärkeitä juttuja. Onnea arjessa on todellakin laadukas vakiokampaamo, johon voi luottaa.

Luca puolestaan on saanut lähes uuden vaatekerraston, koska poika kasvaa taas suorastaan silmissä. Olemme käyttäneet tänä talvena kokoa 98, mutta housut jäi jo lyhyiksi. Luulin, että eiköhän kesään asti pärjätä, mutta luovutin ja hain jo koon 104 vaatteita. Samalla kun ostin paitoja, housuja ja sukkia, niin täytyi uusia jo kurahousutkin kevättä varten.

Ulkovaatteissa olen luottanut Reimaan ja siellä tälläkin kertaa kävimme. Kun olimme kassalla maksamassa ostoksia, niin myyjä esitteli kevään uutuuksina tulleita aurinkolaseja. Poika niin kovasti ihastui vihreisiin peililaseihin, niin olihan ne sitten vielä saatava.

Me ollaan sitten valmiita kevättä varten, kunhan se vain takaisin saataisiin. Itselle ainakin lumen ja rännän tulo saisi jo riittää ja odotan auringon lämpöä.

Kaunista loppuviikonloppua ja nähdään myös instagramissa 😘

Kaupallinen yhteistyö: Ompun Torppa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *