Hae
Arjen suklaasuukkoja

Blogi 1 vuoden jo Vaikuttajamedialla – Mikä fiilis on nyt?

Hurjaa, miten aika juoksee. Siis vuosi sitten 1.3 blogini aloitti Vaikuttajamedian blogiportaalissa ja enpä olisi uskonut millainen vuosi on tulossa!

Matka on ollut melkoinen siitä asti, kun ekoja blogin bannerin luonnoksia ja esittelytekstejä hahmottelin. Muistan vieläkin miten hienolle julkaisupäivänä tuntuikaan lopulta nähdä oma blogi livenä Vaikuttajamedialla kaikkien muiden ammattilaisblogien joukossa. Se onkin tunne mikä kannattaa muistaa.

Tavallaan vuosi on ollut pitkä, koska niin paljon tapahtumia siihen on mahtunut, mutta toisaalta aika on taas kerran juossut omia menojaan. Onneksi ehdittiin pitää tiimipäivä Helsingissä, joten näin suurimman osan kollegoista livenä. Olemme nimittäin joutuneet siirtämään pikkujouluja koronan vuoksi ja saapa nähdä koska seuraavan kerran livenä näemme.

Luulen, että kaikista niistä opeista, jotka olen saanut jo tähän mennessä, isoimmat on kohdistunut instagramiin. Sen merkitys ja hienous valkeni minulle täysin Vaikuttajamedian ansiosta. Omasta instagramista onkin muodostunut minulle blogin ohella tärkeä paikka, johon on rentouttavaa tallentaa muistoja tulevaa ajatellen.

Mikä sitten on ollut vähemmän kivaa? Joku sellainen juttu, mikä ei liity Vaikuttajamediaan ja on sellainen asia, joka ilmeisesti täytyy vaan sietää, kun tähän leikkiin ryhtyy. Puhun tietenkin asiattomista kommenteista, joita me kaikki saamme. Kommenteista, joissa asiat ja postaukset on ymmärretty tahallaan väärin. Mutta ne täytyy vaan jättää omaan arvoonsa. Näin se on, muuten tätä hommaa ei voi tehdä. No, se on minun kohdallani ollut pientä moneen muuhun verrattuna.

Nyt siis toivotan blogilleni hyvää 1-vuotis syntymäpäivää Vaikuttajamedialla ja monia hienoja tulevia vuosia 😘

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *