Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Iho, jota rakastat -kirjan arvonta ja alekoodi

Kaupallinen yhteistyö: TwistBe

Onpas ollut ihana viikonloppu, joten sen kunniaksi tulin tänne blogin puolelle myös hehkuttamaan upeata arvontaa, joka käynnistyi juuri instagramissa. Arvonnassa on TwistBen perustajien Kati Partasen ja Veera Brücklerin yhdessä TwistBen oman ravintoneuvojan Annina Francioson kanssa kirjoittama Iho, jota rakastat. Opas, joka muuttaa kaiken mitä ihonhoidosta ajattelit -kirja.

Itse sain kirjan pr-lahjaksi muutamia viikkoa sitten ja täytyy sanoa, että yllätyin miten yksinkertaista (ja edullista) ihonhoito voi oikeasti olla. Ei siinä tarvita kymmeniä erilaisia ihonhoitopurkkeja tai vippaskonsteja, vaan yksinkertainen kirjassa esitetty metodi toimii. Minulle esimerkiksi valkeni kasvoveden käytön merkitys, lopultakin 😅

Jos kiinnostuit tästä aiheesta, niin suora linkki arvontaan on TÄSSÄ ja lisäksi alekoodilla SUKLAASUUKKOJA saat kyseisestä kirjasta 20 prosentin alen TwistBen verkkokaupasta. Ps: koodi toimii 14.3 saakka.

Ihanaa sunnuntai-iltaa ja ensi viikkoa 😘

Kaupallinen yhteistyö: TwistBe

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *