Hae
Arjen suklaasuukkoja

En voi lukea Koskelan murhasta

En muista aikoihin mitään näin järkyttävää tapahtuneen! Aivan kuin tätä ei olisi sattunut ollenkaan tai ei ainakaan Suomessa. Eihän tällaista voi meidän Suomessa tapahtua, eihän. Mutta silti tapahtui ja se on tosiasia.

Koskelan teinimurha on niin kammottava asia ja sen tapahtumat ovat sellaiset, etten ole voinut lukea sen yksityiskohtia. Yleensä osaan lukea myös vaikeista asioista, mutta tämä vaan on jotakin sellaista, mikä on järkyttänyt liian syvästi.

Tähän vaikuttaa varmasti osaltaan oma äitiys ja ajatus, että Suomessakin minun omalle lapselleni voisi teoriassa sattua tällaista. Onko Suomi enää turvallinen lintukoto, eipä taida olla. Miten oman lapsensa pitää turvassa kaiken maailman kauheuksilta? Tätä varmasti kaikki vanhemmat ovat alkaneet myös Suomessa miettiä tämän uutisoinnin jälkeen.

Tapahtumat vetää mielen mustaksi ja ahdistuneeksi. Se hillitön vääryys, mikä tässä on tapahtunut. Ei ole oikein edes sanoja, joilla kaiken voisi pukea sanoiksi. Ei voi muuta kuin esittää hiljaisen toiveen, että mitään tällaista ei enää koskaan tapahtuisi ja muistaa olla onnellinen omista rakkaista.

Kaunista alkavaa viikkoa ja kevään odotusta sekä jaetaan ajatuksia myös instagramissa 😘

2 kommenttia

  1. Outi Karita kirjoitti:

    Jaan kyllä sun fiilikset!
    Vaikka oon monenmoista lukenut, mutta tällä hetkellä en ole itsekään pystynyt tästä asiasta kauheen paljoa lukemaan, ahdistaa liikaa… ❤️

  2. suvimaarit kirjoitti:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *