Hae
Arjen suklaasuukkoja

Tavallinen päivä meidän mukana

Meidän tavallinen arki. Millaista se on ja millainen on yleensä rytmimme. On niin helpottavaa, että 3-vuotiaan kanssa ylipäänsä päivän rytmistä voin puhua ja todeta samalla, että ei tämä aivan helpolla muotoutunut, mutta tässä siis kutakuinkin meidän tavallinen arkipäivä:

Klo 7.30 herätys kännykässä, ellei olla herätty pojan kanssa sitä ennen, kuten yleensä ollaan. Aamupala, Fiona pihalle, aamupesut ja leikkiä sekä muutama lastenohjelma. Nyt suosikkeja on Ryhmä Haun lisäksi Sankarikoulu ja Ässäluokka, jotka löytyy kaikki Yle Areenasta. Vaatteiden vaihto päivävaatteisiin ja auton webasto päälle sisältä käsin. Nyt ollut niin kylmä, että tämä toimenpide tarpeen.

Klo 8.30 Lucan vienti päiväkodille. Silloin pojan oma Leijonat -ryhmä aloittaa toiminnan ja myös ryhmän toinen hoitaja tulee töihin. Lapset lähtevät siihen aikaan päiväkodin omaan etanapuistoon.

Klo 9.00 minun työaika alkaa. Olen laittanut jo työkoneen aamupalan aikana valmiiksi päälle ja tsekannut meilit, joten tiedän mitä pitää alkaa ensimmäisenä tehdä. Yleensä hoidan akuutit asiat, ellei työpäivä ala skype-palaverilla.

Klo 11.00 lounas ja kokousvapaa. Pikainen syönti, Fionan päivälenkki ja tarpeen mukaan akuutit kotityöt.

Klo 12.00 työt jatkuu. Palavereja, meilejä, lausuntoja jne. Teetauko ja välipala.

Klo 15.00 Lucan haku päiväkodista, joka on päivän parhaita hetkiä. Kun on koko päivän juossut sinne ja tänne, niin on ihana keskittyä kuulemaan päiväkodilla miten pojan päivä on mennyt ja nähdä lapsen iloiset kasvot. Saada hali-muiskut ja unohtaa työasiat hetkeksi.

Klo 16.00 päivän töiden lopetus ja viimeisten meilien ja seuraavan työpäivän kalenterin tsekkaus. Samalla poika syö välipalaa sekä leikkii ja katsoo lastenohjelmia.

Klo 17.00 Luca katsoo Pikku Kakkosen ja minulla on aikaa laittaa ruokaa sekä hoitaa taloushommia muutenkin.

Klo 18.00 päivällinen, jonka jälkeen Fionan iltalenkki, iltajumppa crossarilla ja kehonpainolla. Lopuksi kuuma suihku ja pojan kylpy, jos on kylpypäivä.

Klo 19.00-21.00 leikkiä, pojan iltavillit, lelujen ja leikkien siivousta, iltapalaa ja hampaiden harjaus sekä yökkäreiden vaihto, jos sitä ei ole tehty kylvyn jälkeen.

Klo 21.00 iltasadut ja iltahalit sängyssä, joka on täydellinen päätös kiireiselle päivälle.

Ihanaa viikonlopun aloitusta ja nähdään myös instagramissa 😘

2 kommenttia

 1. Outi Karita kirjoitti:

  Olipa kiva lukea ja kun on vieläpä täälläkin 3 vee Luka 😍
  Tein juuri myös uusimman Rehellistä arkea postauksen omaan blogiini 🤗

  Outi Karita
  https://outikarita.vaikuttajamedia.fi/2021/02/19/rehellista-arkea-torstai-ja-sisapaiva/

 2. suvimaarit kirjoitti:

  Kiitos, kävin myös lukemassa miten teidän ihana päivä on sujunut ❤

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *