Hae
Arjen suklaasuukkoja

Luca odottaa serkku-vauvaa

Ihanaa, nyt on perjantai-ilta ja niin ansaittu viikonloppu alkaa. Tämä viikko on ollut sellainen työleiri, ettei toista ole ollut hetkeen. Nyt siis niin viikonloppu-fiiliksissä täällä kotisohvalla ja sen kunniaksi täytyy postailla kesällä syntyvästä serkku-vauvasta, jota Luca ja tietenkin me kaikki odotamme kovasti.

Kirjoittelin joku aika sitten, että aivan lähipiiristäni on kuulunut vauvauutinen. No, se uutinen kuului siis Lucan tädin perheestä. Uusi serkku siis on saapumassa maailmaan tulevana kesänä.

On suorastaan liikuttavaa miten paljon Lucaa vauva-asia kiinnostaa. Aina kun hän näkee minkä tahansa vauvan kuvan hän kysyy onko tuo hänen serkku-vauvansa. Lisäksi pojan muihin vakiokysymyksiin kuuluu tuoko täti sitten serkku-vauvan hänelle ilta- ja yökylään sekä saako hän uuden vauvan syliinsä. Muutenkin poika toteaa usein, ettei malttaisi odottaa serkku-vauvan syntymää ja leikkejä vauvan kanssa.

Lucalle ja minulle on myös muodostunut serkku-vauvan tuloon liittyen leikki, että ensin poika kysyy onko äidin mahassa vauvaa ja vastaan että ei. Sitten minun pitää arvuutella häneltä, että tietääkö hän kenen mahassa vauva on, johon poika huutaa iloisena ”tädin mahassa”.

Kesään on vielä pitkä aika, mutta toisaalta aika kuluu niin nopsaan, ettei tässä kauaa odotusta tarvitse enää tehdä. On se uuden pienen ihmisen maailmaan tulo aina vaan niin kutkuttavan ihanan jännää. No, kesä saapuu pian ja jännitys tiivistyy. Tunnelmoinnin vuoksi laitan tähän vielä Lucan kuvan 1-vuotis kuvauksista.

Ihanan rentouttavaa viikonloppua ja nähdään myös instagramissa 😘

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *