Hae
Arjen suklaasuukkoja

Kylpylähotellin tunnelmia Saimaalla

Home sweet home, on ajatus tällä hetkellä. Kivaa oli päästä rentoutumaan hotelliin ja etenkin kylpylän lämpimään altaaseen Lucan kanssa leikkimään, mutta koti on aina koti. Ajatus omaan sänkyyn pääsemisestä ensi yönä on vaan niin ihana. En ymmärrä miksi hyvienkin hotellien tyynyt ei vaan sovi minun niska-hartia -seudulle. Sänky oli hotellissa hyvä, mutta kotona olen niin tottunut nukkumaan Tempur -sängyssä, enkä sen parempaa sänkyä ole vielä onnistunut löytämään.

Holiday Club Saimaa oli näin korona-aikana varsin onnistunut valinta pienelle hiihtolomalle. Kaikkea löytyi lapsiperheitä ajatellen: tasokas kylpylä, saunamaailma, hiihtoladut, leikkipuisto, leikkihuone, ravintoloita ja keilahalli, Angry Birds puisto sekä kuntosali jne.

Me nukuttiin Castle -linnahotellissa, josta on suora yhteys kylpylään ja spa-hoitoihin. Ennen varausta en tiennyt, että kyseessä on vanha mielenterveyspotilaiden hoitopaikka ja ehkä hyvä niin, koska paikan historia ei ole siten kovin kaunis. Nyt rakennus muistuttaa vanhaa kunnostettua kartanoa ja on viihtyisä.

En ole pojan kanssa aivan kauheasti tätä ennen kotimaan kylpylöitä kiertänyt, koska olemme suosineet ulkomaanmatkoja. Tämän reissun perusteella sanoisin, että menemme toistekin, mutta ehkä meistä ei aivan vakioasiakkaita silti tule.

Ihanaa uutta alkavaa viikkoa ja tavataan myös somessa 😘

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *