Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Minä Olen -messulippujen 2021 arvonta

Kaupallinen yhteistyö: Minä Olen -messut 2021

Minä Olen -messut on verkossa 13.2.2021 järjestettävä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin suurtapahtuma. Tapahtumassa esiintyy lähes 40 mielenkiintoista ja inspiroivaa puhujaa, joiden luennot käsittelevät kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin eri osa-alueita. Pääset kuuntelemaan mielenkiintoisia luentoja omalta kotisohvaltasi liittyen kehoon, mieleen, henkeen ja ravintoon.

Tapahtumassa on puhumassa muun muassa hyvinvoinnista Vaikuttajamedian Johanna Tolppola, valovoimainen funktionaalisen lääketieteen asiantuntija Paula Heinonen, Free to Heal -menetelmän kehittäjä Maria Nordin, itsensä johtamisen valmentaja Ilkka Koppelomäki, oman elämänsä superstara ja mediayrittäjä Taru Tammikallio, rahataidon valmentaja Mikko Sjögren sekä Tarot-Tuula, yksi Suomen tunnetuimmista tarot-korttien tulkitsijoista. Tervetuloa siis inspiroitumaan!

Nyt halusin tulla vihjaamaan myös tänne blogiin, että minulla on instagramissa upea arvonta, jossa joku onnekas voittaa itselle ja kaverille lippupaketin (lippuja 2 kpl) messuille, arvo 29 euroa X 2. Arvontaan pääset täältä ja ihanaa viikonlopun jatkoa!

Kaupallinen yhteistyö: Minä Olen -messut 2021

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *