Hae
Arjen suklaasuukkoja

Joskus inhosin instagramia ylitse kaiken

Tämä on vähän hassu juttu. Minä nimittäin inhosin aluksi instagramia ja vannoin, etten ala sitä koskaan niin sanotusti tekemään. Pidin koko instagramia pinnallisena ja jopa keinotekoisen vastenmielisenä paikkana.

Kirjoittelin perheblogia Otavan Kaksplussalla ja nautin siitä. Oli ihanaa tallentaa kuvia ja tarinoita poikani kehityksestä ja ajatuksia äitiydestä. Aina suloisesta vauvasta vierastavaksi taaperoksi ja edelleen reippaaksi leikki-ikäiseksi. Suosin perinteistä kirjoittamista ja lueskelin mielelläni myos muiden blogeja ja arjen tarinoita.

Kun sitten blogini muutti Kaksplussalta Vaikuttajamedialle sopimusblogiksi, niin blogin alusta vaihtui ammattilaisalustaksi ja siihen liitettiin myös instagram. En tätä aluksi hirveästi ajatellut, vaan se vain ikään kuin oli siinä kyljessä ja tuli muiden muutosten mukana.

Sitten aloin miettimään, että kyllähän sitäkin kuuluisi tehdä, ainakin jossain määrin. Otin itseäni niskasta kiinni ja aloin opiskelemaan instagramin aakkosia aivan alusta asti. Feedi, stoorin luonti, suositeltu päivitystahti, tägäykset ynnä muut ig:n hienoukset alkoi tulla tutuksi.

Ja niin se innostus sitten lähti. Yhtäkkiä huomasin olevani koukussa ja myönsin, että olin ollut totaalisen väärässä. Miten instagram onkin niin paljon enemmän kuin vain nättejä kuvia ja miten hienoja tarinoita siellä pystyykään luomaan sekä tallentamaan rakkaita muistoja. Aivan samalla tavalla kuin blogimaailmassa ja ehkä jopa paremminkin jossain määrin.

Näin jälkikäteen ajateltuna ehkä olin vähän ennakkoluuloinen, mutta onneksi asia muuttui ja kiitos kuuluu Vaikuttajamedialle. Muutenkin nykyään lähinnä harmittaa, että niin monet näyttävät vieläkin suhtautuvan negatiivisesti someen ja somen tekijöihin. Eihän kaikkea tarvitse liian vakavasti ottaa, eikä arjen kultaiset hetket ole sama asia kuin keinotekoinen kiiltokuvamaailma.

Siispä tavataan aidossa instagramissa ja ihanaa viikon jatkoa 😘

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *