Hae
Arjen suklaasuukkoja
Kaupallinen yhteistyö

Hiuksille hyvinvointia Ompun Torpassa

Kaupallinen yhteistyö: Ompun Torppa

Tänään minulla oli ihanaa omaa aikaa hiusten päivitysten merkeissä, kun pääsin Ompun Torpassa taitavan Cheren tuoliin. Tänään oli ohjelmassa koko hiusten uudistaminen ja lopputulos on kyllä niin huikea (taas kerran 🙂).

Yleensä hiuksiini on laitettu tyviväri eri värillä ja latvoihin sitten lämpimää sävyä, jossa on aivan aavistus punertavaan taittavaa. Nyt kuitenkin testasimme itselleni uutta kylmän sävyistä Luxima -väriä latvoihin ja tyvivärin teimme tutulla Optima -värillä, jotka ovat Ompun Torpassa käytettäviä kotimaisia ja laadukkaita värejä.

Ensin Chere levitti hiusten tyveen Optima -väriä, joka sai vaikuttaa 30 minuuttia. Sitten siirryin pesupaikalle, jossa loppuihin hiuksiini laitettiin Luxima -väriä antamaan sävyä ja kiiltoa. Tämä sai vaikuttaa hiuksissa 10 minuuttia ja samalla tyviväri vaikutti vielä hiusten tyvessä.

Kun värit oli vaikuttanut vaikutusajan loppuun, niin hiukset pestiin puhtaiksi Kevin Murphyn -tuotteilla, joissa on kerrassaan huumaava tuoksu. Myös tuoksuttomia vaihtoehtoja on Ompun Torpassa tarjolla hajusteherkille, mutta itse pidän paljon luonnollisista tuoksuista, joita näissäkin tuotteissa on. Hoitoaineen aikana sain vielä rentouttavaa hierontaa ennen hiusten kuivausta, latvojen tasoitusta ja muotoilua lainekiharoille.

Nyt siis hiukset hohtaa taas terveyttä ja kiiltoa juuresta latvaan, joten kelpaa odotella lähestyvää hiihtolomaa.

Ihanaa viikonlopun jatkoa ja tavataan myös instagramissa 😘

Kaupallinen yhteistyö: Ompun Torppa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *