Hae
Arjen suklaasuukkoja

Kun Lähi-Idän eksotiikka vaihtui Saimaan rantoihin

Näin tässä pääsi käymään, että jokavuotinen visiitti Lähi-Idässä ei toteudu tänä talvena. Kyllähän sinne pääsisi (jos haluaisi läpikäydä maskilennot ja koronatestit), mutta näin päätimme lapseni isän kanssa. En halua missään nimessä altistaa lastani taudeille, enkä myöskään tarpeettomasti teetättää hänellä epämukavia testejä.

En halua tuomita niitä, jotka ovat oman perheensä kohdalla päättäneet toisin, mutta minä ajattelen, etten halua korona-aikana viedä omaa pientä lastani ulkomaille. Kun meillä Suomessa on vielä verrattain hyvä tilanne koronan kanssa, niin suosimme tänä talvena kotimaan matkailua ja suuntaamme Lähi-Idän eksotiikan sijaan kotoisille Saimaan rannoille Holiday Club Saimaan kylpylä-hotelliin.

En ole aiemmin ollut kyseisessä paikassa ja Lappeenrannassakin vain muutaman kerran kesällä, joten avoimin mielin haluan antaa tälle paikalle mahdollisuuden hurmata minut. Eihän sitä tiedä miten pitkäksi aikaa korona on jäänyt keskuuteemme ja siksikin on hyvä alkaa tutustumaan myös kotimaan omiin matkakohteisiin. Tiedän, ettei paikkaa voi verrata Dubaihin tai Dohaan, mutta aion silti viihtyä erinomaisesti. Onhan loma aina loma ja silloin voi lopultakin ottaa iisimmin.

Pääasia tällä lomalla tulee olemaan se, että Luca pääsee joka tapauksessa polskimaan lämpimään lastenaltaaseen (ei siellä kylpylässä sisällä kylmä ole ?), syömään jäätelöä ja nukkumaan hotelliin, joka on hänestä jotenkin aina yhtä jännää. Hän halusi jo nähdä netistä hotellihuoneen kuvia, niin innoissaan hän asiasta jo on. Ekstrana Lähi-Itään verrattuna tulee vielä olemaan lumileikit. Täytyy pakata autoon mukaan pulkka tai rattikelkka.

Muutenkin pääasia on, että hiihtolomalle näillä näkymin edes päästään. Voisi asiat olla hullumminkin. Voisimme olla täydessä sulussa kotona, emmekä pääsisi kerrassaan minnekään.

Nyt sitten odotellaan kylpylä-hotelliin pääsyä Saimaan rannoille ja hyvillä fiiliksillä.

Ihanaa viikonloppua ja nähdään myös instagramissa ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *